Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

ΚΚΕ Σερρών : Συνεστίαση των μελών των Κ.Ο Ζίχνης και Αμφίπολης

 




 
Συνεστίαση πραγματοποίησαν στο Ροδολίβος την Παρασκευή 29 Δεκέμβρη, οι κομματικές οργανώσεις Αμφίπολης και Νέας Ζίχνης . 
Μέσα σε ένα εγκάρδιο και εορταστικό κλίμα, φίλοι και οπαδοί που στήριξαν τους αγώνες του ΚΚΕ όλο το προηγούμενο διάστημα, παρευρέθηκαν στο λαϊκό γλέντι των 2 οργανώσεων. 
Η Φιλιώ Σαραντίδου, εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος, στον χαιρετισμό της, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους παρευρισκόμενους για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης. Για να συνεχίσει το ΚΚΕ να αγωνίζεται δίχως εκπτώσεις αλλά ακόμη πιο δυναμικά στις υποχρεώσεις της νέας χρονιάς, μιας που οι ευθύνες των κομμουνιστών  μεγαλώνουν, στην πόλη και τα χωριά, όπως και  η ανάγκη για ενδυνάμωση των φωνών αντίστασης και διεκδίκησης για  μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη, χωρίς εκμετάλλευση ,φτώχεια και πολέμους . 

Σέρρες 30/12/23

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.