Σελίδες

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Λαμπερή και εντυπωσιακή η έναρξη της Πολιτείας των Ευχών – Βίντεο

 




Λαμπερή και εντυπωσιακή η έναρξη της Πολιτείας των Ευχών στις Σέρρες, το βράδυ της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου. 

Η πλατεία Ελευθερίας όπου βρίσκεται το stage της Πολιτείας, πλημμύρισε από κόσμο κάθε ηλικίας. Η διάθεση γιορτινή και ο διάκοσμος φωτεινός…

 

Το πρόγραμμα άνοιξε με το Παραδοσιακό σχήμα της Γ’ Γυμνασίου, του Μουσικού Σχολείου Σερρών, με κάλαντα και γιορτινές μελωδίες από όλη την Ελλάδα. Μια πολυμελής ομάδα  εξαιρετικά ταλαντούχων μαθητών, υπό την καθοδήγηση της Εκπαιδευτικού Μελίνας Μπιτζίδου, τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.

έναρξη της Πολιτείας των Ευχών στις Σέρρες

Οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Γιώργος Ταΐρης, ευχήθηκαν καλές γιορτές στους Σερραίους και στις Σερραίες και έδωσαν το σύνθημα της έναρξης της Πολιτείας των Ευχών, με τη φωταγώγηση του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

έναρξη της Πολιτείας των Ευχών στις Σέρρες

Αμέσως μετά στο stage ανέβηκαν οι καταπληκτικοί Onirama, οι οποίοι τραγούδησαν παλιές  και νέες αγαπημένες τους επιτυχίες, ανεβάζοντας το κέφι και τον παλμό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

 


 https://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.