Σελίδες

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Σέρρες : Υπάλληλος ξενοδοχείου επανέφερε στη ζωή γυναίκα , κάνοντας ΚΑΡΠΑ

 


 

 

 

 «Πήγε και ήρθε» μία 45χρονη γυναίκα όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς .Η έγκαιρη επέμβαση της υπάλληλου του Ξενοδοχειου Philippos Xenia  της έσωσε την ζωή καθώς με την μέθοδο κάρπα κατάφερε να την επαναφέρει 

 

 

 

 

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διασώστης και διευθυντής προγραμμάτων πρώτων βοηθειών  Θεοφάνης Παπαευστρατίου.

Διαβάστε τι έγραψε 

Κερδίζοντας τον θάνατο στο Philippos Xenia !
Καρδιακή Ανακοπή 45χρονης γυναίκας! Στο σημείο έσπευσε η μηχανή ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ & ένα ασθενοφόρο! Υπάλληλος του ξενοδοχείου Stelina Ntinieraki ξεκίνησε αμέσως ΚΑΡΠΑ κ μετα από 2 απινιδωσεις η γυναίκα επανήλθε στον κόσμο των ζωντανών με αυτόματη κυκλοφορία κ αναπνοή!
❤️‍🩹Το προσωπικό του ξενοδοχείου Philippos Xenia συνεχώς εκπαιδεύεται στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής με την χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτη και νιώθω περήφανος ως εκπαιδευτής τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.