Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Σερρες : Αρια ..αρια ουτε .......εβδομηνταριά

 


 

Ούτε 70 ήταν οι προσκλήσεις που κοπήκαν στο χθεσινό γκαλά για την χρηματοδότηση  των εργασιών συντήρησης του κτηρίου του Ομίλου Ορφέα . 

Οπότε την επόμενη φορά που θα ακούσετε κάποιον ή καποια να εκφράζει την αγωνία του /της και την αγανάκτηση του/της  για την τύχη του κτηρίου. Η ερώτηση θα ειναι απλή. Εσύ πρόσκληση έκοψες ????

3 σχόλια:

  1. "Εσύ πρόσκληση έκοψες ????", εσύ που κάνεις την κριτική;
    Προφανώς και δεν ήσουν εκεί. Καθώς μετά το μεσημέρι κάνεις απολογισμό της χθεσινής μάζωξης (γκαλά την λες αφού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι κύριοι, εγώ μπορεί να αγωνιώ για τον Ορφέα αλλά η τσέπη μου μπορεί να μου επιτρέπει να δώσω 10-20 €και όχι 100 που χρειαζόταν να δώσει ένα ζευγάρι για το γκαλά. Επίσης μπορεί να έχω αξιολογήσει ότι αλλού υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για βοήθεια. Προς Θεού, δεν ψέγω τον επιχειρηματία, που πολύ καλά έκανε και μπράβο του, αλλά η μομφή για εθελοντική προσφορά δεν έχει θέση πουθενά. Όπως και να χει, καλό είναι να διοργανωθούν δράσεις όπου οι πολλοί θα μπορούν να προσφέρουν λίγα αλλά που συγκέντρωτικά θα λύσουν το πρόβλημα. Από κει και πέρα, επειδή ξανάγινε κίνηση για τον Ορφέα και μάλιστα και από τον κ.Ανδρεου είχε γίνει μια συναυλία, ενδεχομένως το κτήριο να είναι μια ανοιχτή πληγή που ίσως και να μην διορθώνεται με ημίμετρα. Το συμβούλιο ας ψάξει μήπως βρει τρόπους μέσα από προγράμματα είτε ευρωπαϊκά είτε του υπουργείου να χρηματοδοτηθ3ι. Και να σας πω και κάτι, δεν βλέπω να γίνεται και καμιά δράση του συλλόγου, (θεατρο, συναυλία, παρουσίαση, έκθεση...,) που να καθιστά απαραίτητη την συνέχιση του. Οι παλιές δάφνες, είναι παλιές δάφνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Σερραίους έχοντες...βρε ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.