Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Πολιτικός Καζαμίας 2024 ( μέρος 3ο)

 

 

Πολιτικος Καζαμιας 2024- Το εκλογοδικειο , η κυβέρνηση του βουνου, η ορκωμοσια στο Φανάρι ( μερος 2ο )

 Ο πολιτικός Καζαμίας προβλέπει τα πολιτικά γεγονότα που θα συμβούν το 2024 με πολλή φαντασία , χιούμορ  , μπόλικη μυθοπλασία και καμιά αλήθεια

Μετά το πέρας της συνεδρίασης .Πραγματοποιείται συναυλία στην πλατεία του χωριού με τον Μάκη Δημάκη με απόφαση του δημάρχου απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ και η ρίψη λουλουδιών. Τα λουλούδια τα φυτεύουμε ενημερώνει η δημοτική αρχή με δελτίο τύπου. Υποσχόμενη οτι μετά την πόλη και τα χωριά θα πλημμυρίσουν με χρώματα και αρώματα .

Γίνεται η κλήρωση για την επιλογή των αντιδημάρχων. Τυχεροί οι Ελισάβετ Γκεντσουδη , ο Μιχάλης Βαφειάδης, ο Παναγιώτης Καρακολίδης και η Σταλακτη Ηλιοπουλου .

Ανήμερα των Φώτων πραγματοποιείται η τελετή ορκωμοσίας στο Φανάρι . Κατα την διάρκεια της οποίας 38 περιστέρια πετούν πάνω από το κεφάλι του δημάρχου. Άπαντες μιλούν για σημάδι που προμηνύει οτι θα κερδίσουν την ένσταση .

Ο Νίκος Κουφοτολης με έκτακτο παράρτημα στην Λουλουδουπολη. Αποκαλύπτει οτι δεν πρόκειται για θαύμα αλλά ειναι στημένο και η ιδέα των περιστεριών έχει αντιγράφει από τον Γιώργο Καρατζαφερη που ήταν ο πρώτος διδάξας. 

Ο Χρήστος Πλακιας με άρθρο του στον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ καταγγέλλει οτι μετά τα πόμολα τρώνε και το καλαμπόκι .Αποκαλύπτοντας οτι με απευθείας ανάθεση νοικιάστηκαν τα περιστέρια

Κίνηση ματ από τους Συμμάχους που ανακοινώνουν οτι την νομική τους εκπροσώπηση κατά την εκδίκαση της προσφυγής τους στο εκλογοδικείο αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Καριπογλου .

Η συνεδρίαση για την εκδίκαση αναβάλλεται εκ νέου .Κάτι που προκαλεί την αντίδραση του κ Καριπογλου που καταγγέλλει κύκλους του ΠΑΣΟΚ οι οποίο δεν θέλουν να εκδικαστεί η υπόθεση .

Στην απέναντι πλευρα των ΕΝΤΟΣ  

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.