Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Στο δημοτικο συμβούλιο η σύμβαση για τα LED

 


 

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 30/11 θα  έρθει προς έγκριση η εξουσιοδότηση  στον Δήμαρχο Σερρών να υπογράψει το άνοιγμα αλληλόχρεου λογαριασμού  για την  σύμβαση για τα LED

 

 Διαβάστε τα όσα ειπε ο δήμαρχος για το θέμα

Οσο αναφορά την απόρριψη από την αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπή που εξουσιοδοτούσε τον Δήμαρχο Σερρών να υπογράψει το άνοιγμα αλληλόχρεου λογαριασμού, όπως προβλεπόταν στο παράρτημα της σύμβασης, υποστήριξε πως … δεν ευθύνεται αυτός, καθώς όπως πίστευε η οικονομική επιτροπή είχε το δικαίωμα να τον εξουσιοδοτήσει, φέροντας το παράδειγμα σε άλλους δήμους στην χώρα.

Εν τέλει όπως αποκάλυψε θα … συμμορφωθεί με την απόφαση και θα φέρει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 30/11.

Στο ερώτημα τι θα συμβεί αν το θέμα δεν περάσει, υποστήριξε πως το θέμα θα πρέπει να το φέρει ξανά η νέα Δημοτική Αρχή και αν αυτή επιλέξει να «χαλάσει» την συμφωνία, θα πρέπει να το αιτιολογήσει στους σερραίους πολίτες γιατί οδηγεί τον δήμο σε πέντε χαμένα χρόνια, ενώ θα πρέπει να παρουσιάσει και την εναλλακτική λύση που έχει.

Υποστήριξε, για ακόμη μια φορά, πως αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη για τους σερραίους γιατί η πληρωμή του αναδόχου θα γίνεται από τα χρήματα που εξοικονομούνται από την ενεργειακή απόδοση του νέου συστήματος. Παράλληλα όπως είπε, αν η συμφωνία δεν θα εφαρμοστεί, τότε κινδυνεύει και το πρόγραμμα smart cities (2.000.000é) το οποίο βασίζεται στο δίκτυο με τα led.

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.