Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Δημήτρης Νότας : Φωτεινός άνθρωπος ο Πάμπλο Γκαρσία, λατρεύεται από τον κόσμο

 


 

Ο Δημήτρης Νότας Εμμανουήλ Παππά , περιοχή που μένει ο Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την προσωπικότητα του Ουρουγουανού προπονητή.

 «Είμαστε ένας όμορος Δήμος με τον Δήμο Σερρών. Επέλεξε να περνάει εδώ τον χρόνο του αυτή η μεγάλη προσωπικότητα. Τιμάει με την παρουσία του όχι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το σερραϊκό. Είναι ένας προπονητής που αρμόζει στον ιστορικό ΠανσερραΪκό και επέλεξε να κατοικεί σε ένα από τα χωριά μας» είπε αρχικά και συνέχισε: 

 «Το Νέο Σούλι είναι ένα δημοτικό μας διαμέρισμα που εξελίσσεται σε προάστιο των Σερρών. Είναι τέσσερα χλμ. μακριά από το κέντρο. Έχει εξαιρετικό κλίμα γιατί είναι στους πρόποδες του Μενοικίου Όρους και είναι πολύ καλό περιβάλλον για να χαλαρώνει όποιος κάνει επαγγέλματα όπως αυτό του προπονητή. Λατρεύεται από όλο τον κόσμο, το 70% των δημοτών Σουλίου είναι φανατικοί φίλοι του ΠΑΟΚ».

 Κατέληξε λέγοντας: «Απ' ότι καταλαβαίνω η επιλογή της διοίκησης του Πανσερραϊκού ήταν η σωστή. Ο Πάμπλο Γκαρσία ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και πέρα από τις τεχνικές του γνώσεις έχει και προσωπικότητα για τα αποδυτήρια. Τους τίτλους τους παίρνει η ομάδα που έχει αυτό το στοιχείο. Ο Πάμπλο Γκαρσία το κουβαλάει αυτό ως βίωμα και ως προπονητής και αυτό βοηθάει την ομάδα μας, τον ιστορικό Πανσερραϊκού. Με την καθοδήγηση αυτού του φωτεινού ανθρώπου θα βγάλει η περιοχή και άλλα ταλέντα».

 https://www.metrosport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.