Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Telling Stories

 


 

 Όσο και αν προσπαθούσα να πείσω το θέατρο σκιών, συγγνώμη το Δημοτικό Συμβούλιο περί της αξίας μιας μεγαλειώδους και επαναλαμβανόμενης εκθέσεώς μου με τις νέες πάντα τάσεις της αυτοκίνησης, καθώς ήμουνα συνεπής με τους νόμους και κανόνες, οι μισές σκιές ουδεμίαν σημασίαν έδωσαν ενώ κάπνιζαν και συνομιλούσαν με τους τάχαμου πολιτικούς εχθρούς στο περιστύλιο.
Δούλεμα χοντρό συνδημότες μου. Στην αίθουσα ο κ. Γκότσης όπως ανέφερα στο προηγούμενό μου άρθρο, όρθιος υποστήριζε την άρνησή του, ενώ το γραπτό μου κείμενο με τις λεπτομέρειες που είχε μπροστά του ούτε που έκανε τον κόπο να το δει.
Χωρίς βέβαια να με προσέχει όσο είχα τον λόγο "παρανόμως" κατά τον Πρόεδρο κ. Αραμπατζή. Και όλη η παράσταση μόνο και μόνο μην δυσαρεστήσει τον επί της κεφαλής του υπό μορφή κορώνας αποχωρήσαντα εκ της αιθούσης κ. Αγγελίδη.
Έτσι η πόλις έχασε μια ακόμη ευκαιρία να δημιουργήσει δι’ εμού έναν ανέξοδο για τον Δήμο θεσμό προς όφελος οικονομικό και κύρους. Αλλά και ο επερχόμενος κ. Χρυσάφης ή δεν κατάλαβε τίποτα και δεν τον τιμά ή αδιαφόρησε και ρίχτηκε στο ασύστολο ξόδεμα δια των καρναβαλιών, των εορτασμών, και των ευχών, βοήθεια μας.....που πάλι δεν είναι προς τιμήν του.
Έτσι λοιπόν οι εκτελεστές ιδεών συνωστίζονταν στον κατάλογο.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: 

Θυμάμαι , μπορεί να κάνω και λάθος, ότι πριν χρόνια ο κ. Γκότσης
αντιδήμαρχος ων, υπό ποιου Δημάρχου βρείτε το αν μπορείτε, καθώς με όλους συμπορεύτηκε, είχε την φαεινή ιδέα να κάνει κλειστό εκθεσιακό κέντρο στον Αη Γιάννη.
Δεν γνωρίζω αν το οικόπεδο αγοράστηκε ή όχι. Έγιναν όμως μελέτες και πληρώθηκαν, όπως και κάποιες εργασίες. Βέβαια οι Σύντροφοι δεν του το αρνήθηκαν καθώς σέρνει ένα βάρος  από 1000 περίπου ψήφους (έλεος) ενώ ο ίδιος αρνήθηκε εμένα
αβασάνιστα και στο ξεκούδουνο κάτι που δεν θα επιβάρυνε τον Δήμο. Η ιδέα του βέβαια ποτέ δεν υλοποιήθηκε ως ασυνάρτητη.
Τάσος Χανλίογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.