Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Σέρρες :Ναι στα μηχανήματα POS από το σωματειο ΤΑΧΙ

 




Καλοδεχούμενη η επέκταση της χρήσης μηχανημάτων POS στα ΤΑΧΙ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου ΤΑΧΙ «Άγιος Χριστόφορος» Ιωάννη Μπέλλα, που μίλησε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών, σημειώνοντας πως τους βρίσκει σύμφωνους το εν λόγω μέτρο.  

Από την 1/1/2024 πρέπει να τοποθετηθούν τερματικά POS στα ΤΑΧΙ – σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής. Ο κ. Μπέλλας είπε, πως δίδεται μια παράταση 6 μηνών προκειμένου να γίνει πλήρως η διασύνδεση  του ταξίμετρου με την ταμειακή και το POS με τα πληροφοριακά συστήματα της ΑΑΔΕ.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου τόνισε πως ήδη υπάρχουν στις Σέρρες 20 ΤΑΧΙ που έχουν POS εξυπηρετώντας τους επιβάτες που επιθυμούν να κάνουν χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Αγορά δύο απινιδωτών

Την ίδια ώρα ο κ. Μπέλλας ανακοίνωσε ότι το Σωματείο τους θα προμηθευτεί δύο απινιδωτές και θα βρίσκονται  στη διάθεση του κοινού 24ώρες το 24ωρο για την αντιμετώπιση  πιθανών περιστατικών  καρδιακής ανακοπής.

 https://www.ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.