Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο ¨¨κατσικοπόδαρος ¨¨¨ πρώην βουλευτής

 


 

 

Την βραδιά θρίλερ των εκλογών στον Δήμο Σερρών, στο εκλογικό κέντρο της Βαρβάρας Μητλιάγκα περί στις 00.45 επικρατούσε πανηγυρικό κλίμα μια και είχε ξαναβρεθεί μπροστά στα αποτελέσματα. Νάσου και κάνει την εμφάνισή του πρώην βουλευτής του… δημοκρατικού τόξου, βεβαιος για την εκλογή της κυρία Μητλιάγκα (ξημέρωσε σου λέει), είπε να πιάσει… στασίδι να την συγχαρεί και να εισπράξει λίγο γεύση νίκης που την είχε ξεχάσει από το 2019.

Φευ!!!  

Πριν περάσει δεκάλεπτο από την άφιξή του, ήρθαν τα… μαντάτα, ο Χρυσάφης πέρασε μπροστά και η ώρα ήταν περασμένες 01.00

Το «Ωρε π…στη μου, τζαμπα ήρθα» φάνηκε ζωγραφισμένο στην… έκφρασή του προσώπου του…

 

«Παιδιά να φεύγω εγώ…με περιμένουν» είπε στην ομήγυρη και …εγινε … μπουχός με ελαφρά πηδηματάκια!

Δεν πέρασε μισάωρο που έφυγε και νέα μαντάτα ήρθαν, με την Βαρβάρα να περνά ξανά μπροστά και σε λίγο να εμφανίζεται η νέα Δήμαρχος, στο εκλογικό κέντρο για να εισπράξει τα συχαρίκια, από τους παριστάμενους, για την επιτυχία της.

Κάποιος είπε μεγαλόφωνα… «ευτυχώς έφυγε ο… κατσικοπόδαρος και γύρισε»

Κι’ αυτός ο… έρμος τι τα θέλει τα πανηγύρια, αφού την πανελλήνια  αναγνωρισιμότητα  την κέρδισε μια φορά και αυτή ήταν σε… μνημόσυνο!!!

 

 https://www.anexartitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.