Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Γιατι ο Ηλίας Γκότσης είναι μια κατηγορία μόνος

 

 


 

 Εκτός δημοτικου συμβουλίου μένει ο Ηλίας Γκότσης ο οποίος είναι 11ος στην κατάταξη (1ος αναπληρωματικός ) .Αν και στην σταυροδοσια των εκλογικών τμημάτων της πόλης ο κ Γκότσης ήταν στην πρώτη εξάδα .Υποχώρησε στην 11η θέση μετά την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων των χωριών . Θα μπορούσε να πει πολλά ο Ηλίας Γκότσης. Όμως προτίμησε να  μείνει στον δρόμο της πολιτικής αξιοπρέπειας κάτι που τον διέκρινε στην μακρά διαδρομή του στην τοπική αυτοδιοίκηση και που αναγνωρίστηκε ολα αυτά τα χρόνια από τους Σερραιους και τις Σερραιες 

 

Το ευχαριστω του Ηλία Γκότση 

1048 ++++
Φίλες και φίλοι!
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που με τιμήσατε με 1048 ψήφους!
Με την στήριξή σας και την αγάπη σας υπηρέτησα τον Δήμο και εσάς 30 ολόκληρα χρόνια με ανιδιοτέλεια!
Να τονίσω ότι είμαι ο μακροβιότερος Δημοτικός Σύμβουλος!
Μία τιμή από εσάς στο πρόσωπό μου, που είναι μοναδική σε επίπεδο Δημοτικών Συμβούλων!
Ένα ρεκόρ που δύσκολα και μετά από πολλά χρόνια μπορεί να καταρριφθεί!
Δυστυχώς όμως, ο συνδυασμός μας "Συμμαχία Σερραίων" δεν πήρε τον Δήμο και εγώ δεν μπορώ με 1048 ψήφους να σας εκπροσωπήσω, διότι την θέση μου την καταλαμβάνει, λόγω εκλογικού νομού, ο επικεφαλής του συνδυασμού ο Δήμαρχος κύριος Αλέξανδρος Χρυσάφης!
Εν κατακλείδι, εύχομαι στην νέα Δήμαρχο κυρία Βαρβάρα Μητλιάγκα καλή και δημιουργική θητεία με γνώμονα το καλό και μόνο το καλό του Δήμου και των πολιτών!

1 σχόλιο:

  1. Ο Χρυσάφης πρέπει να παραιτηθεί και να αναλάβει επικεφαλής της " Συμμαχίας" Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Γκότσης Ηλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.