Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Η απορια της ημέρας : Τα στρατόπεδα τα ξεχάσατε ???

 


 

Την  άνοιξη  αν θυμάστε είχε έλθει και πάλι στην επικαιρότητα το θέμα των στρατοπέδων στην πόλη των Σερρών. Καθώς το ΤΕΘΑ αποφάσισε να παραχωρήσει μέρος της έκτασης του πρώην στρατοπέδου Παπαλουκα στην Μητρόπολη Σερρών . Τότε και δηλώσεις είχαμε και συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου ( για το θέμα ) έγινε . Και αποφασίστηκε οι επικεφαλης των παρατάξεων που μετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο .Να ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ώστε μια και καλή το θέμα να ξεκαθαρίσει . Οχι μόνο η συνάντηση δεν έγινε ποτέ. Αλλά αρχίζω να αμφιβάλλω αν οι αυτοδιοικητικοι μας το θυμούνται .



2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ο απερχόμενο Δήμαρχος Χρυσάφης δεν ήταν ικανός, ούτε μια συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να κάνει για το θέμα των στρατοπεδων. Από ότι αποδείχθηκε το θέμα αυτό δεν τον ενδιέφερε καθόλου. Ασχολούνταν με πιο σοβαρά θέματα όπως, το facebook, οι φωτογραφήσεις και τα λουλούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ότι αφορά το στρ. ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗ, δεν αφορά τους σερραίους, διότι το χαίρονται μόνο 1 εβφομάδα, δυστυχώς το χρόνο., ενώ τον υπόλοιπο είναι ερμητικά κλειστό. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.