Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σιντικής : Έπιασε δουλεια ο νέος δήμαρχος

 





 Στα Γρεβενά βρέθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σιντικης κ Γιώργος Τάτσιος .Ο οποίος συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ Δασταμάνη .Ο κ Τάτσιος ενημερώθηκε  σχετικά με την εκμετάλλευση της γεωθερμίας από τον δήμο Γρεβενών  για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών  δημοτικών κτιρίων (αθλητικών εγκαταστάσεων, σχολείων και δημοτικών υπηρεσιών)
 
 
 Η ανάρτηση του κ Τάτσιου
 
17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ
👀 ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ!
✅ Αναζητώντας ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ που μπορούν να εφαρμοστούν στον Δήμο Σιντικής επισκεφθήκαμε τα Γρεβενά. Εκεί μας υποδέχθηκε εγκάρδια ο δήμαρχος κ.Δασταμάνης ο οποίος μας ενημέρωσε σχετικά με την εκμετάλλευση της γεωθερμίας για τις ενεργειακές ανάγκες δημοτικών κτιρίων (αθλητικών εγκαταστάσεων, σχολείων και δημοτικών υπηρεσιών).
✅ Λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στα Γρεβενά τον χειμώνα η εξοικονόμηση ενέργειας με την γεωθερμία ανέρχεται στο 70%. Με 2 γεωτρήσεις και χρήση αντλιών θερμότητας επιτυγχάνεται ΨΥΞΗ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ στο κλειστό γυμναστήριο και κολυμβητήριο της πόλης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η επέκταση του δικτύου και στα σχολικά κτίρια της πόλης των Γρεβενών.
🎯 Ο κ.Δασταμάνης μας δώρισε απλόχερα τεχνογνωσία για την εκμετάλλευση της γεωθερμίας στην Σιντική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.