Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Σέρρες : Οι κατσίκες δεν μασάνε πια ταραμά


 

 

Αξιωματούχοι και λοιποί της διοίκησης του αυτοκινητοδρομίου, τελευταίως, επιδίδονται σε γνωστό σ αυτούς άθλημα. Αυτό της παραχαράξεως της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις Σέρρες.
Καταισχύνη και ανηθικότης για όσους κατά καιρούς το επιχειρούν. Βέβαιον, εξ όσων γνωρίζουμε περί του βίου και της πολιτείας των, ένα είναι σίγουρο. Αποσκοπούν σε κάτι.
Τι είναι αυτό; Μην βιάζεστε συμπολίτες μου. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Ουδέν κρυπτόν υπό του εκτυφλωτικού ακόμη και στους τελευταίους μήνες του χρόνου, ηλίου.
Το κακό, ένα από όλα, είναι ότι παρασέρνουν αφελείς του περίγυρού τους και όλοι μαζί χαίρονται με ότι παραποιούν. Όμως δεν σταματάνε σ' αυτό. Από πληροφορίες, σκοπεύουν δια της προτάσεως του κ. Διευθύνοντος Συμβούλου και υπόψιν του απερχόμενου, αλλά ακόμη Δημάρχου (φτάνει πια) κ. Χρυσάφη, να προβούν στην αγορά και επανατοποθέτηση νέων ΚΕΡΠΣ στο αυτοκινητοδρόμιο. Όπου ΚΕΡΠΣ τα οδοντοτά όρια της πίστας στα σημεία του apex της στροφής προκειμένου να παραμείνει η αρχική σχεδίαση και να προστατεύει τους οδηγούς μέσω της ενημερώσεως υπό των
αναταράξεων του οχήματος.
Όταν φίλοι μου οι ίδιοι άνθρωποι πριν κάποια χρόνια τα κατέστρεψαν ( τόσο ήξεραν) καθώς υπήρχαν από συστάσεως του Αυτοκινητοδρομίου. Αυτά τα ήξεις αφήξεις ποιος τα πληρώνει κύριε Χρυσάφη και λοιποί ειδικότεροί σου; Σας απέμειναν λιγότεροι από δύο μήνες, τώρα το θυμηθήκατε;
Σημείωση: Και για να έχουμε το καλό ρώτημα. Ποιος θα είναι ο τρόπος αγοράς καθώς οι κατσίκες δεν μασάνε πια ταραμά;
Τάσος Χανλίογλου

1 σχόλιο:

  1. Προφανώς κάποιοι θυμήθηκαν ότι σε δύο μήνες πάνε σπίτια τους και δεν θα προλάβουν να πάρουν καμμία προμήθεια και να κάνουν Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.