Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Ηράκλειας : ¨¨Δείχνουν την πόρτα εξόδου ¨¨ στον Γιώργο Κουτσάκη

 

 
 
 
 
Μυστική συνάντηση στελεχών της παράταξης του Δημάρχου έγινε την Δευτέρα .
Παρουσία όλων των πρωτοκλασάτων στελεχών και του ίδιου του Δημάρχου .
Όπως μας πληροφορεί μέλος της παράταξης , η συζήτηση έγινε σε πολύ βαρύ και οξυμένο κλίμα ,με την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα φορτισμένη και ηλεκτισμένη.
 
 
 
 
 
Ο λόγος όπως μας μεταφέρεται είναι η σκληρη κριτική που δέχτηκε ο κ. Κουτσάκης και για τον τρόπο που διοίκησε αλλά και για τον τρόπο που επέλεξε να κινηθεί προεκλογικά . 
 
Ιδιαίτερα καυστική και σκληρή στην κριτική της ήταν η κ.Γεωργιάδου αλλά και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη ,κατάσταση που εξόργισε τον κ.Κουτσάκη και οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω από το κατάστημα. 
Το κλίμα όπως μας μεταφέρεται είναι ιδιαίτερα κακό εντός της παράταξης με πολλά παράπονα και κατηγορίες ένθεν και ένθεν. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην παράταξη Κουτσάκη, αν και πολλοί εντός και εκτός παράταξης στοιχηματίζουν ότι δεν θα είναι ο κ.Κουτσακης ο αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα δημοτική αρχή,επιλέγοντας τον δρόμο της παραίτησης .
 
 
 

Τα νέα του Δήμου Ηράκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.