Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

ΝΟΔΕ Σερρών : Η Βαρβάρα ,οι αντάρτες και η επόμενη μέρα στην γαλάζια πολυκατοικία

 


 

Βαριά η ήττα που υπέστη η Σερραικη γαλάζια πολυκατοικία στις αυτοδιοικητικες εκλογές . Στον δήμο Σερρών που θεωρούνταν κάτι παραπάνω από βέβαιη νίκη του Αλέξανδρου Χρυσαφη . Η ήττα του με 37 ψήφους δεν μπορεί να κρύψει την εκλογική συντριβή .Στους δήμους Βισαλτιας  και Σιντικης η κ     Πλιάκου και ο κ Τάτσιος κέρδισαν τους εκλεκτούς της γαλάζιας πολυκατοικίας κκ Μασλαρινο και Δομουχτσίδη. Ενώ στον δήμο Ηράκλειας η ΝΔ εδώ και τρεις εκλογές δεν μπορεί να βρει υποψήφιο δήμαρχο .Όπως σημειώνουν οι παροικούντες στην γαλάζια Ιερουσαλήμ .Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικων εκλογών εδραιώνει αυτό που αποτυπώθηκε στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Οτι οι ισορροπίες στην γαλάζια πολυκατοικία άλλαξαν

2 σχόλια:

  1. Η Πλιακου από ποτε έγινε ΝΔ για να είναι αντάρτης;;;
    Κοντή μνήμη έχετε…. Ήταν υποψήφια στην νομαρχία Σερρων με τον Μουσιώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γραφείο του Καραμανλή έχασε 4 από τους 6 δήμους . Αν δεν το έχετε καταλάβει; . Αποτέλεσμα της άθλιας συμπεριφοράς και της πολαιοκομματικης λειτουργίας του γραφείου του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.