Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Σωστος ο δήμαρχος

 



 

Διαβάζω οτι σάλο προκάλεσε η δήλωση του δημάρχου Αμφίπολης κ Στέργιου Φραστανλή .Ο οποίος μιλώντας σε υποψηφίους και φίλους της παράταξης του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών .Οτι από δω και πέρα δεν θα είναι δήμαρχος για όλους .Καθώς τόνισε οτι όσοι προεκλογικά τον  χλεύασαν και  τον  κατηγόρησαν να μην περιμένουν να ανοίξει η πόρτα του δημαρχείου .Δεν καταλαβαινω γιατι κάποιοι εξεγείρονται με τις δηλώσεις του δημάρχου .Δηλαδή αυτό το τετριμμένο που ακουμε το βράδυ των εκλογών οτι θα είμαι δήμαρχος για όλους και για όσους δεν με ψήφισαν . Αυτοί που το δηλώνουν το υλοποιούν???

 Τουλάχιστον ο δήμαρχος ειπε δημόσια όσα πολλοί άλλοι τα κάνουν χωρίς να το λένε


 

 


 

2 σχόλια:

  1. Όπως και να 'χει ο συγκεκριμένος δεν παύει να είναι ο χαρακτήρας που όλοι γνωρίσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπούμπας αν και
    Βουλευτής άρχισε ήδη την αντιπολίτευση κατά την τραγική δήλωση του Φραστανλή. Βλέπω την επόμενη φορά αν το αποφασίσει και τυχόν κατέβει για δήμαρχος προς τα εκεί να τον κάνει με τα κρεμμυδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.