Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Ο Γιώργος Γούνας .... ¨¨χορεύει πεντοζάλη ¨¨¨¨ ....τους Συμμάχους

 


 

 

Σε λίγες μέρες ξεκινά στην Πλατεία Ελευθερίας η έκθεση κρητικών προϊόντων . Η οποία θα διοργανωθεί για 2η χρονιά .Ο χώρος έχει παραχωρηθεί δωρεάν από τον δήμο Σερρώνκαι .Όπως καταγγέλλει  το μέλος του ΕΒΕΣ κ Γούνας η εταιρεία που διοργανώνει την έκθεση έχει στείλει mail και σε Σερραικες επιχειρήσεις να συμμετέχουν .Ζητώντας ως αντίτιμο 180 ευρώ το  τετραγωνικό μέτρο. ο κ Γούνας ζητά την παρέμβαση φορέων ώστε να ακυρωθεί η έκθεση

 Η ανάρτηση του κ Γούνα

 Ντροπή για την πόλη μου τις Σερρες . Δόθηκε περισυ η πλατεια ελευθερίας για δήθεν έκθεση σε κρητικούς για 9 ημερες όπου έγινε αφαιμαξη στα χρήματα των Σερραίων .

 Η φωτό είναι απο την περσινη τους εκθεση όπου βλέπεται λουκουμάδες ο πόντος στην πλατεια μας στην δήθεν έκθεση ; ;;. . 

 Πουλούσαν και βραχιολάκια οι αθεόφοβοι .Άρα παραπλάνηση των συμπολιτών μου . 

Και την έκθεση την διοργανώνει ιδιώτης ο οποίος ζητάει 185 Ευρώ το τετραγωνικό απο Σερραίους να μετέχουν εφέτος .

Τελικά είναι εκθεση Κρητικών ; Ντροπή μεγάλη . Ως μέλος του Εβες Σερρών ζήτω άμεσα να μην γίνει δεχτη εφέτος από τον Δήμο Σερρών αυτή η απίστευτη πρόκληση . ,

 Και τα βραδιά έβγαιναν στα χωριά μας και πουλούσαν γραβιέρα . Υπήρχαν πολλά παράπονα και δικαιολογημένα από Σερραίους επαγγελματιες που πληρώνουν φως νερό τηλ ΙΚΑ εφορία .

Στηρίζουμε την Σερραικη αγορά για το μέλλον των παιδιών μας. Λέμε ναι σε σοβαρές εκθέσεις αλλά όχι αυτή την απίστευτη παραπλάνηση των Σερραίων και την πληγή στο σερραϊκό στεγασμένο εμπόριο.

 ΥΓ Gio φίλε σε ευχαριστώ για την βοήθεια να δείξουμε με την περσινή φωτογραφία αυτή την κρητική έκθεση ;;;;;; . Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα όλοι οι φορείς να μην περάσει αυτό το αίτημα .Κσι η πλατεια δόθηκε δωρεάν σε αυτούς . Δεν μπορώ να το πιστέψω πλέον το τι γίνεται στις Σερρες μας !!!!!

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.