Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Λίγα ή πολλά λάθη δήμαρχε ???


 

 

 

Βαρύ το κλίμα στην πρώτη  μετεκλογικη μάζωξη των Συμμάχων . Στην εισαγωγική του τοποθέτηση μαθαίνω οτι ο δήμαρχος και επικεφαλης της παράταξης  έκανε λόγο για ορισμένα λάθη στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου 

Στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου κ δήμαρχε δεν ήταν ορισμένα τα λάθη αλλά πολλά έως παρά πολλά  

Για την Βροντου τα γράψαμε .Να αναφέρουμε άλλα δύο

Στα Καλά Δέντρα ο πρόεδρος Θωμας Τσιμας ακουγόταν οτι θα είναι υποψήφιος με την Συμμαχια .Ομως οι παρεμβάσεις στην κατάρτιση του ψηφοδελτιου για το τοπικο συμβούλιο .Προκάλεσαν την αντιδραση του με αποτελέσμα να περάσει στο στρατοπεδο της κ Μητλιαγκα.

Το 2019 οι Σύμμαχοι είχαν κερδίσει με διαφορα 146 ψήφων . Το 2023 έχασαν με διαφορα 14 ψήφων.

Στην Κάτω Καμήλα από τον Φεβρουάριο ο πρόεδρος της τοπικης κοινότητας κ Παντσιος .Ειχε ξεκαθαρίσει οτι οι παρεμβάσεις στην κατάρτιση του ψηφοδελτιου τον βρίσκουν αντιθετο και αν δεν σταματήσουν θα αποχωρήσει. Κάτι που έγινε αφου τον αγνόησαν .

Το 2019 οι Σύμμαχοι είχαν κερδίσει με 107 ψήφους .Αυτη τη φορα με 90 

Με την συνολικη διαφορα να διαμορώνεται στις 37 ψήφους .

Μιλάτε ακομη  για ορισμενα  λάθη



1 σχόλιο:

  1. Καμία σχέση στα Καλά Δένδρα. Οι δεξιοί φίλοι ( και είναι πολλοί) του προέδρου επέβαλαν στον πρόεδρο που ανοίκει στο ΠΑΣΟΚ να κατέβει με την Μητλιαγκα θέλει δεν θέλει . Τα Καλά Δένδρα έχουν 65% νέα Δημοκρατία. Από την άλλη γνωστό πολιτικό γραφείο επέβαλε υποψηφίους οι οποίοι έχασαν πανηγυρικά. Βγήκε πρώτος και με διαφορά ο ανεψιός του γνωστού αγροτοπατερα Κώστα Σιακα
    Έχασε ο Χρυσάφης σαν Χρυσάφης. Και μην ξεχνάτε το υπερόπλο Δριγκα είναι από εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.