Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Βισαλτιας : Οι φωτιες καλα κρατουν στον κάμπο

 

 

 

 

 

Και ενώ η περίοδος ξηρασιας καλα κρατει και δεν αλλαξει, με οτι εχει συμβει το καλοκαιρι, με την αντιπυρικη περιοδο να συνεχιζεται, καποιοι ασυνείδητοι συντοπιτες μας ως συνηθεια, τις τελευταιες μερες με θρασσος και ανευθυνοτητα βαζουν φωτια σε υπολειμματα καλλειεργειων. 

 





Το Σαββατο απο το μεσημερι το Π.Κ. Νιγριτας σε συγκεκριμενη Τοπικη Κοινοτητα εσβησε 2 φωτιες που εκαψαν συνολικα 40 στρεμματα υπολείμματα καλλιεργειων και 40 δενδρύλλια........ κυριοι σας λεω οτι για εμας ειναι η δουλεια μας να τη σβηνουμε. Όμως για εσας προβλεπει η νομοθεσια και η υπογραφη που βαλατε στις δηλωσεις κορμου, οτι ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ .... συμφωνα με τις αεροφωτογραφιες και τα στοιχεια του ΟΠΕΚΕΠΕ που αυτόματα λαμβανει απο το συστημα πυρκαγιων και επεμβασης μας, για τα πρόστιμα που θα βεβαιωθουν δεν φερουμε εμεις ευθυνη....... ομως οι παραβατες μεχρι 31/10 εχουν Διοικητικο πρόστιμο και απο την Υπηρεσια μας.............. Επαγγελματιες εσεις......επαγγελματιες στη δουλεια μας και εμεις για την προστασια της ζωης της περιουσιας των πολιτων και του αγροτοδασικου πλουτου της χωρας....οι φωτιες δεν αρχιζουν μονες τους....ανθρωπινο χερι η αιτια και η ανευθυνοτητα καποιων που κατηγορουν πολιτεια και υπηρεσιες , αλλα οχι αυτοι οι ιδιοι τον εαυτο τους

 Κειμενο : Χρήστος Δάρατζης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.