Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η Συμμαχία...φλέγεται

 


 

 

Κάποιος να πει στους συντρόφους της Συμμαχίας Σερραίωνοτι οι εκλογές δεν άρχισαν  . Και θα κερδηθούν με οργανωμένο και συντεταγμένο αγώνα. Όπου το προσωπικό εγώ θα  πρέπει να  υποταχθεί στον στόχο που είναι η παράταξη να κερδίσει για 2η φορά την εκλογή της .Οι λογικές και οι τακτικές του ¨¨  πολιτικού μπουλουκιού¨¨  και του ¨¨πολιτικού κλεφτοκοτά ¨¨ όπου όλοι είναι εναντίον όλων κυνηγώντας τον σταυρό. Καθώς θεωρώντας οτι το αποτέλεσμα θα γράψει Χρυσάφης δήμαρχος έχουν αποδυθεί σε μια μάχη προσωπικής πολιτικής επιβίωσης .Βλάπτουν και αν συνεχιστεί η ίδια τακτική ( από πολλούς )   πιθανόν στις 9 να δουν την κ Μητλιάγκα να ανεβαίνει τα σκαλιά του δημαρχείου και δεν θα είν
αι ψέμα

5 σχόλια:

  1. Σιτιζεν σε ψάχνει το τζουις μποξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το serresbomb, που λειτουργεί ως γραφείο τύπου του Χρυσάφη φανερά και δεν το κρύβει, συμβουλεύει και δίνει οδηγίες στους υποψήφιους συμβουλους του Χρυσάφη, πως να αποφεύγουν τις κακοτοπιές, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνει μια "στραβή" και να βγει η Μητλιαγκα Δήμαρχος. "Και τότε αλλοίμονο μας, τι θα κάνουμε"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μισοί από αυτούς σε θέσεις με μισθό που πληρώνονται από τον Δήμο - ΔΕΥΑΣ και οι άλλοι μισοί ετοιμάζονται... Μόλις βγουν έχουν έτοιμη την καρέκλα με τον μισθό. Μια χαρά. Για μια τετραετία ακόμα θα χορτάσουν οι ημέτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γέλιο που θα κάνουμε στις 9 Οκτωβρίου δεν περιγράφεται! Θα τους έρθει νταμπλάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οδηγίες προς ναυτιλλομένους.Για προσοχή και απουσία λαθών.Σημερα μιλώντας με πολιτικό προύχοντα με διαβεβαίωσε ότι τον Χρυσάφη θα τον βγάλουν -αυτην την φορά -οι σύμβουλοι του,σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά.Και αυτό θα οφείλεται στην διαφορά των 80 και επιπλέον ατόμων στους δύο μονομάχους που πρακτικά σημαίνει 800 περίπου παραπάνω ψηφοφόρους στο σακούλι του δημάρχου με το καλημέρα...Εκτός και ΑΝ ο κόσμος είναι βουβά δυσαρεστημένος και τους αποδοκιμάσει εκκωφαντικά μέσα στο παραβάν και έχουμε κιντερ εκπληξηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.