Σελίδες

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Οι βουλευτές αρνούνται να δηλώσουν τη λίστα με τα δώρα που έχουν λάβει

 




Σε διακηρυκτικό επίπεδο, το πολιτικό σύστημα της χώρας έχει ως πρωταρχικό στόχο να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στα χρόνια των Μνημονίων μεταξύ πολιτών και πολιτικών.

Με άλλα λόγια, να πείσει εκ νέου πως η πολιτική δεν είναι μόνο η τέχνη του εφικτού στο πλαίσιο των γερμανικών εντολών και κανόνων, αλλά το μέσο που μπορεί να κάνει τη ζωή των πολλών καλύτερη. Στις πρόσφατες προεκλογικές αναμετρήσεις, και ιδιαίτερα στις διπλές εκλογές του 2023, οι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων προσπάθησαν να εμφανίσουν ένα προφίλ ανθρώπινο, να αποδείξουν πως είναι σάρκα εκ της σαρκός της κοινωνίας και, φυσικά, πως ισχύουν για τους ίδιους οι κανόνες που ισχύουν και για τους πολλούς. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Η απάντηση είναι αρνητική, και αυτό διότι οι βουλευτές κρατούν για τον εαυτό τους προνόμια που κανείς άλλος πολίτης στην Ελλάδα του 2023 δεν διανοείται να έχει.

 https://www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.