Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : ¨¨Δαγκωτο ¨¨ Βαρβάρα από τον Πέτρο Αγγελίδη

 


 

 

 

Επιβεβαίωσε τις φήμες οτι στηρίζει την υποψηφιότητα της Βαρβάρας Μητλιάγκα ο πρώην δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης. Ο οποίος την συνάντησε στο εκλογικό της κέντρο και είχε μαζί της μια εποικοδομητική συζήτηση

Την συνάντηση έκανε γνωστή με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υποψήφια δήμαρχος η οποία έγραψε:

Εποικοδομητική συνάντηση στο εκλογικό μας κέντρο με τον κ. Πέτρο Αγγελίδη. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια, η εμπειρία του και οι γνώσεις του μας είναι πολύτιμα!
«Στις εκλογές της 8 Οκτωβρίου 2023 στηρίζω την υποψήφια Δήμαρχο Βαρβάρα Μητλιαγκα, ένα νέο πρόσωπο με ήθος και αρχές, που δημιουργεί ελπίδα και προοπτική για επανεκκίνηση του Δήμου Σερρών και για βήματα μπροστά. Πέτρος Αγγελίδης - τέως Δήμαρχος Σερρων»

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!!ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!Η ΔΕ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΡΧΗΣ!!!!!!!ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από τρεις κολοτουμπες, τσιμερηκα Τερζή τώρα Βαρβάρα σταθερός στις απόψεις του ο πρώην δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.