Σελίδες

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Νίκος Κουφοτόλης : Σπαρταράει το ‘’ξένο χρήμα ‘,’ ή ήταν πολλά τα λεφτά ?????

 


 

 

 Γράφει ο Νικος Κουφοτόλης 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών – «ΕΝΤΟΣ» Βαρβάρα Μητλιάγκα

Πληρώσαμε, με ανάθεση φυσικά, 14.322€ για μελετηθεί η επανλειτουργία του Δημοτικού Πρατηρίου Καυσίμων…
Δεν ξέρω ποια είναι η ερώτηση, αλλά η απάντηση είναι αν γνώριζαν οι πολίτες περισσότερα, θα τους είχαν πάρει με τις πέτρες…..
Σπαρταράει το ‘’ξένο χρήμα ‘,’ ή ήταν πολλά τα λεφτά …..
Πόσες λέξεις δαπανήθηκαν για ωραιοποιήσουν και για να δικαιολογήσουν την κατασπατάληση πόρων του Δήμου Σερρών.
Σύμφωνα με το χρηματικό ένταλμα Α/1960 (2021) ο Δήμος Σερρών κατέβαλε 14.322,00€ για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση έκθεσης τεκμηρίωσης βιωσιμότητας και χρηματοοικονομικής ανάλυσης για την ανακατασκευή και επανλειτουργία του Δημοτικού Πρατηρίου Καυσίμων.
Δηλαδή ανέθεσαν υπηρεσία για την υποστήριξη των αρμοδίων διευθύνσεων του Δήμου Σερρών προκειμένου να ιδρύσει και να λειτουργήσει σύννομα πρατήριο καυσίμων ιδιωτικής χρήσης για την εξυπηρέτηση του δημοτικού στόλου οχημάτων.
Προϋπολογίσαμε, Αναθέσαμε, Χρυσοπληρώσαμε τη με ανάθεση μελέτη για την ίδρυση πρατηρίου καυσίμων και δυστυχώς ….. δεν έχει συνέχεια. Μέχρι εκεί…. Το ζήτημα ήταν να πληρώσουμε..
Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θα συγκρουστούν δύο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες…
Από τη μια πλευρά εκείνη που πρεσβεύει την άποψη, που επιμένει την επόμενη μέρα να προσέχουμε τα μικρά έξοδα. Και να θυμόμαστε ότι μικρή διαρροή μπορεί να βουλιάξει ένα μεγάλο καράβι
Και από την άλλη …. Ξεφάντωνε, ξεφάντωνε. Ανέθετε, ανέθετε, άδειασε στο πουγκί μας.
 Μπορεί να είναι απεικόνιση κάτοψη, αποκομμα εισιτηρίου, blueprint και κείμενο
 

1 σχόλιο:

  1. Α ρε Κουφοτόλη καημένε σε έπνιξαν οι ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ στο Elpida, τέτοια κατάντια, τέτοιο πολιτικό τέλος, τώρα 5 χρόνια θα γράφεις την κουφοτούπολη και θα γελάνε οι Σύμμαχοι παρέα με την Μπάρμπαρα, χαμπάρι δεν πήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.