Σελίδες

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Σφοδρή επίθεση Μητλιάγκα σε Χρυσάφη

 




 

 

 Φωτιές άναψε το βίντεο που ανέβασε ( ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης )  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το δημοτικό γήπεδο Σερρών .

Με ανάρτηση της στα sosial media .Η υποψήφια δήμαρχος κ Μητλιαγκα χαρακτηρίζει τον κ Χρυσάφη ως τον χειρότερο δήμαρχο που κινδυνεύει να γίνει και ο πιο γραφικός

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ

 Η ανάρτηση της κ Μητλιάγκα

O πιο αποτυχημένος δήμαρχος στην ιστορία των Σερρών κινδυνεύει να γίνει και ο πιο γραφικός. Αφού με την αδιαφορία και την ανικανότητά του κατάφερε να ξεσπιτωθεί ο Πανσερραϊκός μας για μια αγωνιστική, σήμερα εμφανίστηκε προκλητικός σα να μη συνέβη τίποτα.
Ευτυχώς ο Πανσερραϊκός έχει μια διοίκηση που κινήθηκε με ίδιες δυνάμεις, γρήγορα και αποτελεσματικά και η ομάδα γύρισε στο «σπίτι» της.
Εμείς απλά δηλώνουμε την κατανόησή μας για τον άνθρωπο που κράταγε επί 90 λεπτά την κάμερα για να τραβήξει τους πανηγυρισμούς του κ. Χρυσάφη.
Και πανικόβλητος και γραφικός ο απερχόμενος δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.