Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Η Novibet το κατασκευασε , ο δήμος θα πληρώνει , αλλά ο Πανσερραικος θα κάνει κουμάντο

 


 

 Στο ΔΙΚΤΥΟ και την Βαια Βαιδου μίλησε ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ Γιάννης Γάτσιος σχετικά με την παραχώρηση του γηπέδου που κατασκεύασε η Novibet και ο δήμος παραχώρησε στον ΜΓΣ Πανσερραικο . Ο πρόεδρος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας οτι ο ΟΠΑΚΠΑ είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για την χρήση του γηπέδου το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιος θέλει .Εμείς αγαπητέ πρόεδρε μεταφέρουμε κάποιους από τους όρους παραχώρησης που υπάρχουν στην απόφαση του ΔΣ .Το συμπέρασμα είναι οτι :  Η Novibet το κατασκεύασε , ο δήμος θα το συντηρεί και είναι του ΜΓΣ Πανσερραικου

 Δειτε τους όρους

1. Οι δαπάνες για την κάλυψη των πάγιων υλικών τα οποία είτε λόγω παλαιότητας , είτε λόγω κάποιας καταστροφής από απρόβλεπτο παράγοντα θα πρέπει να αντικατασταθούν θα βαρύνουν αποκλειστικά το Ν.Π.


2. Δεν επιτρέπεται η χρήση του γηπέδου από μεμονωμένα άτομα.

3 .Η δαπάνη του ηλεκτρικού ρεύματος θα βαρύνει εξ ολοκλήρου το Ν.Π.

 

 4. Προτεραιότητα χρήσης του γηπέδου την έχει ο ΜΓΣ Πανσερραικός , ο οποίος είναι υποχρεωμένος να διαθέτει ώρες για την χρήση του και σε άλλους συλλόγους η οργανωμένες ομάδες πολιτών όταν το αιτηθούν, με την απαραίτητη προϋπόθεση να μην δημιουργείται πρόβλημα στις δικές του αθλητικές υποχρεώσεις.

 


 

4 σχόλια:

  1. Υπάρχει σεβασμός στο Δημοτικό χρήμα ;;; ή με ξένα κόλλυβα κάνουμε μνημόσυνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούς τον Γάτσιο να μιλάει και λες "τα πιστεύει αυτά που λέει;".
    Μπορεί, λέει, μια παρέα να παίξει αλλά το λουκέτο το έχει ο πανσερραικός που έχει ακαδημίες και εκμεταλλεύεται εμπορικά το δωρεάν γηπεδάκι όλο το απόγευμα. Μάλλον πρωϊνές ώρες θα εννοούσε ο πολιτικός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψέματα και πάλι ψέματα. Ένα γήπεδο που θα μπορούσε να κλειδώνει από τους υπαλλήλους του οπακπα το κάνουμε δώρο στον Πανσερραϊκό να βάζει τις ακαδημίες του μέσα τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.