Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Η εβδομάδα των παθών ¨¨ που θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών

 


 

 7 μέρες έχουν ακομη στην διάθεση τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι για να καταθέσουν τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων τους . Όπως εκτιμούν οι παροικούντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ του δήμου Σερρών  .Η εβδομάδα  ειναι ιδιαίτερα κρίσιμη και οι συσχετισμοί που θα διαμορφωθούν πιθανότατα να κρίνουν κατά πολύ το εκλογικό αποτέλεσμα .

1. Η παράταξη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ  προσπαθεί να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό . Αν δεν τα καταφερει , το ερώτημα είναι τι θα πράξουν οι υπόλοιποι. Ήδη εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει σταθερός δίαυλος επικοινωνίας με την παράταξη της κ Μητλιάγκα . Η οποία έχει διαμηνύσει οτι οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους και για τον κ Τερζη .

2. Η κ Μητλιάγκα αναμένει τις απαντήσεις αρκετών γνωστών ονομάτων της αυτοδιοίκησης . Και πιθανόν το κλείσιμο του ψηφοδελτίου της να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό .Αν έχουν θετική κατάληξη οι προτάσεις που έχει κάνει 

3. Από την Συμμαχία διαρρέουν οτι έχουν και άλλους άσσους στο μανίκι .

5. Υπάρχουν κοντά στα δέκα γνωστά ονόματα αυτοδιοικητικών που αμφιταλαντεύονται μεταξύ Συμμαχίας και ΕΝΤΟΣ .Με το ποιον θα αποφασίσουν να είναι υποψήφιοι , πιθανότατα να   του προσδώσει δύναμη και ψήφους 

2 σχόλια:

  1. Ο εγωκεντρισμός και η ανάγκη για θαυμασμό του Τερζή δεν έχει θέση στο πολιτικό τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, όσοι και οποιοι και αν πάνε στον Χρυσάφη η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει υπέρ της Βαρβάρας, γιατί ο κόσμος έχει απογοητευτεί και έχει αηδιάσει με τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.