Σελίδες

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Καλωσόρισες στους ΕΝΤΟΣ ????

 


 

 

 Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας της παράταξης ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του κ Τερζη. Αν τελικά καταφέρει να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων. Όμως με πληροφορεί ο σμπίρος οτι τις τελευταιες 20 ημέρες. Σχεδόν σε καθημερινή βάση υπάρχουν συναντήσεις εκπροσώπων της παράταξης Τερζη και της κ Μητλιάγκα .Στις περισσότερες παρευρίσκεται και εκπρόσωπος της τοπικής οργάνωσης του Σύριζα ( δεν θέλω διαψεύσεις ) .

Τώρα γιατι ξαφνικά υπάρχουν αυτές οι συναντήσεις και τι συζητάνε ( οχι πάντως για τον καιρο ) .Δεν γνωρίζω ,όμως όλο αυτό το σκηνικό ¨΄ρίχνει νερό στον μύλο ¨¨ .Όσων έχουν αρχίσει τις τελευταιες ημέρες να ισχυρίζονται οτι η κ Μητλιάγκα θα απορροφήσει την παράταξη Τερζη .Και μάλιστα και ο κ Τερζης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την κ Μητλιάγκα .

3 σχόλια:

  1. Το ιδανικό θα ήταν ο κ.Τερζής να είναι «ΕΚΤΟΣ»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να συμβεί αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ το γράφετε για να μη μπερδευτεί κανένας γαλάζιος και ψηφίσει ΕΝΤΟΣ; Εγώ πάντως ΝΔ ψηφίζω εδώ και 20 χρόνια αλλά χρυσάφη να μου κοπεί το χέρι.
    ΥΓ Μη φοβάσαι να το ανεβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.