Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Κλειστόν λόγω διακοπών ????

 


 

 Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 28 Ιουλίου συνεδρίαση του συμβουλίου τοπικής κοινότητας Σερρών . Το όργανο είναι 15μελες πράγμα που σημαίνει οτι απουσίαζαν τουλάχιστον οι 8 .Το θέμα που θα συζητιόταν είναι η νέα κανονιστική για τον πεζόδρομο της Κων/νου Καραμανλή .Δεν γνωρίζουμε αν κάποιοι επέλεξαν να απουσιάσουν για να αποφύγουν να πάρουν θέση επί του θέματος .¨Η οι απουσίες οφείλονται στις καλοκαιρινές διακοπές . Είτε το ένα είτε το άλλο δεν υπάρχει δικαιολογία για τους απόντες γιατι το θέμα είναι σοβαρό . Να μην ξεχνάμε οτι  σε δύο μήνες θα σπεύσουν να ξαναζητήσουν την ψήφο των Σερραίων δημοτών .

Να εξαιρέσουμε τους Ελισαβετ Μουρουζιδου  , Γεώργιο Στυλλα και Ανεστη Παπαδόπουλο  οι οποίοι με ανοιχτή επιστολή τοποθετήθηκαν επι του θέματος .Αναμένουμε να ακουσουμε τους υπολοίπους 12 .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.