Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι σκελετοί βγήκαν από τη ντουλάπα και ¨¨φτιάχνουν κλίμα ¨¨ για τις εκλογές

 

 


 

¨¨Χτυπάει κόκκινο ¨¨ η αγωνία των υποψηφίων δημάρχων , δημοτικών και τοπικών συμβούλων δυο μήνες πριν τις εκλογές .Και αυτή την αγωνία δεν αφήνουν να πάει ανεκμετάλλευτη οι γνωστοί άγνωστοι παραγοντες και παραγοντίσκοι .Σε όποια περιοχή θα στηθεί κάλπη ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι ( κατά την άποψη τους ) διαμορφωτές του εκλογικού αποτελέσματος . Οι οποίοι προσεγγίζουν υποψηφίους προσφέρουν την βοήθειά τους ( έναντι ανταλλαγμάτων εννοείται ) διαβεβαιώνοντας τους οτι με αυτούς δίπλα τους η νίκη είναι κάτι παραπάνω βέβαιη .Μετά την εισαγωγή λοιπόν να σας πω οτι όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος εσχάτως  στην μάχη των εκλογών ( σε κάποιο περιφερειακό δήμο  ) μπήκε γηραιός παλαίμαχος αυτοδιοικητικος  . Ο οποίος έχοντας χάσει πολλά επεισόδια ( σε ότι αφορά τον τρόπο που γίνονται εκλογές ) προκειμένου να αβανταρει την υποψηφιότητα του/της εκλεκτού/της  εφαρμόζει την δική του μέθοδο όταν πολιτευόταν .Απειλές και εκφοβισμοί για όποιον είναι αντίθετος .Το αν έχει φέρει αποτέλεσμα η μέθοδος του ???

 

Ναι γιατι είναι ¨¨βούτυρο στο ψωμι ¨"¨του  αντιπάλου   που πυκνώνει το ψηφοδέλτιο του  .Και μάλιστα σε περιοχές που μέχρι χθες έψαχνε τους υποψηφίους με το τουφέκι .

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.