Σελίδες

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Η πρόταση της ημέρας : Κάποιος να τους πει να πάρουν ομπρέλα

 


Θα είναι δύσκολη η νύχτα των εκλογών για αρκετούς εκ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Και επειδη κάποιοι ακούω οτι έχουν βάλει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών τους .Ας κρατήσουν ομπρέλα γιατι το μαύρισμα δεν ενδεικνύεται μήνα Οκτώβριο

4 σχόλια:

  1. Η πρωτοφανής κατάντια του Δήμου Σερρών σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Στον Δήμο Σερρών, που επί δεκαετίες υπήρχαν στις δημοτικές εκλογές 6 και 7 υποψήφιοι δήμαρχοι, τώρα για πρώτη φορά θα υπάρχουν μόνον 3 υποψήφιοι δημαρχοι. Για αυτήν την κατάσταση, την αποκλειστική ευθύνη την έχει η ανύπαρκτη αντιπολίτευση με σημαιοφόρο τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φωτιάδη, που λειτούργησε ως πολιτικό ΔΕΚΑΝΙΚΗ του Χρυσάφη. Θα ήταν άδικο αν δεν ειπωθεί, ότι η Παπαφωτίου και Τερζης ανταποκριθηκαν στον θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έχουμε παρατράγουδα.
    Υποψήφιος για πρώτη φορά λέει αν δεν βγει θα κάψει την Δημαρχία.
    Και αν βγει και δεν γίνει Αντιδήμαρχος θα κάψει μαζί και τον Δήμαρχο.
    Το θα ζήσουμε θεέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 6.01.
    Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου.Η καταστροφή που έσπειρε σ' αυτόν τον τόπο ο Φωτιάδης είναι τεράστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.