Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνούπολη : ¨΄Το ιερό ρουσφέτι ¨¨ του βουλευτή

 

 

 

 

 

 

 

Κόκκινη κλωστή δεμένη,

στην ανέμη τυλιγμένη,

δώσ’ της κλώτσο να γυρίσει,

παραμύθι ν’ αρχινίσει.

 




Στην Μυθική Λιμνούπολη οι σχέση των πολιτικών με την εκκλησία είναι στενές και οποίος καταφερει να έχει την εύνοια των  ¨¨ Αγίων ¨¨¨¨ της Λιμνουπολης έχει ένα προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων του στην μάχη του σταυρού .

Ο σμπίρος ολοκληρώνοντας την ανάγνωση του παραμυθιού για τις εκλογές που έγιναν στην Λιμνούπολη .Με πληροφόρησε οτι ένας εκ των πολιτικών της Λιμνούπολης έχει καταφερει να εξασφαλίσει την εύνοια του ¨¨Αγιου ¨¨ της Λιμνουπολης .Μάλιστα όπου μου είπε στις πρόσφατες εκλογές για  την ανάδειξη του βουλευτών του κοινοβουλίου της Λιμνούπολης .Ο  ¨¨ Αγιος ¨¨¨της παραμυθένιας χώρας κόντεψε να γυρίζει σπίτι σπίτι για να μοιράζει ψηφοδέλτια. Όλα πήγαν καλά αλλά και ο πολιτικός δεν ξέχασε την υπόσχεση του και εκπλήρωσε  το τάμα του στον Δεσπότη .Γιατι όπως λέει και ο λαός το ένα χέρι νίβει το άλλο

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.