Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Δήμος Σιντικής : Ψηφιακή προεκλογική κόντρα

 
 

 
Σε υψηλούς τόνους  και αντιπαραθέσεις  συνεχίζεται η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Σιντικής. Η ανακοίνωση των 200 δήμων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ψηφιακής έκδοσης πιστοποιητικών μέσα από το gov.gr . Προκάλεσε την κόντρα του υποψηφίου δημάρχου κ Τάτσιου με τον δήμαρχο Φώτη Δομουχτσίδη. Ο κ Τάτσιος κατηγόρησε την δημοτική αρχη για στασιμότητα και ανικανότητα. Και τον δήμαρχο να περνά στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον κ Τάτσιο οτι είναι άσχετος και ημιμαθής .Καθώς όπως σημειώνει η ένταξη των δήμων στο πρόγραμμα γίνεται σταδιακά από το υπουργειο ψηφιακής διακυβέρνησης και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Σιντικης και ΄οι υπόλοιποι δήμοι που έχουν απομείνει θα ενταχθούν στο πρόγραμμα
Η απάντηση Δομουχτσιδη
 
ΕΣΕΙΣ κ. ΤΑΤΣΙΟ και οι συνεργάτες σας (βλέπε κ. Φυταγκουρίδου) ΕΊΣΤΕ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ για το καλό του Δήμου!
ΕΊΣΤΕ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ ΗΜΙΜΑΘΕΊΣ και ΆΣΧΕΤΟΙ!
- Στο τέλος είναι η ανάρτηση σας για να καταλάβουν οι αναγνώστες, γιατί μιλάμε και τι εννοούμε!
- Έτσι θέλετε να διοικήσετε ?
-Με ελαφρά τη καρδία "πιπιλίσατε" την ΆΣΧΕΤΗ ανάρτηση της συνεργάτιδάς σας, η οποία όπως συνήθως ψάχνει στα ΆΧΥΡΑ να βρει ψύλλους, ΜΌΝΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΌ!
Αλλά " αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε" !
- Κατανοητό ότι σαν φαρμακοποιός δεν ξέρετε από αυτά !
- Αλλά προτού κατηγορήσεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ τον ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΉΣ και ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥ για ανυπαξία καλό είναι να το ψάχνετε λίγο παραπάνω!
- Καλά δεν ντρέπεστε ?
- Με αυτή την ιδέα που έχετε για τον Δήμο μας , θέλετε και να τον διοικήσετε?
Οι ψηφιακές θυρίδες ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥΣ της Ελλάδας!
Φτιάχτηκαν για τους πρώτους 200 και ακολουθούν οι υπόλοιποι 150 !
ΠΑΡΑΤΊΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
" Τη δυνατότητα ψηφιακής εξυπηρέτησης των πολιτών σε θέματα πιστοποιητικών αρμοδιότητας Δήμων “ανοίγουν” εντονότερα το Υπουργείο Εσωτερικών από κοινού με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, “λύνοντας” τα χέρια σε δημότες, οι οποίοι άλλοτε έπρεπε να παρουσιαστούν στις διάφορες υπηρεσίες για τη λήψη αυτών.
Συγκεκριμένα, μέσω του gov.gr θα μπορεί να πραγματοποιείται η εξυπηρέτηση των πολιτών για αρκετές υποθέσεις που ανακοίνωσαν τα δύο Υπουργεία σε συνεργασία και με την ΚΕΔΕ, καθώς στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα υπάρχουν ψηφιακές θυρίδες για ΚΑΘΕ Δήμο.
Η εφαρμογή γίνεται ΣΤΑΔΙΑΚΆ στους Δήμους της χώρας, με αποτέλεσμα σε επόμενο χρόνο να πάρει τη σχετική δυνατότητα και ο Δήμος ΣΙΝΤΙΚΉΣ!!! "
- Δεν τα διαβάσατε αυτά ?
- Δεν ενημερωθήκατε , και έχετε το θράσος να γράφετε και άρθρο?
- Γιατί κατηγορείτε ΨΕΥΤΙΚΑ τον Δήμο Σιντικής και το προσωπικό του ?
- Στον πανικό σας, που πήρατε την κάτω βόλτα σαν υποψήφια παράταξή, θολωμένοι γράφετε ότι να είναι, συκοφαντίες, ψέματα!
- Εάν δεν ξέρετε τι σας γίνεται, καθίστε σπίτι σας !
- Εάν ξέρατε και καταστρέφετε τον Δήμο ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΣΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ, προσπαθώντας να μειώσετε τον Δήμαρχο ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ, σας νοιάζει μόνο η καρέκλα, όχι ο Δήμος Σιντικής !
- Ο Δήμος Σιντικής δεν είναι μόνο ο ΦΏΤΗΣ ΔΟΜΟΥΧΤΣΊΔΗΣ, είναι όλοι οι Δημότες, Υπάλληλοι, Υπηρεσίες , Σχολεία , Παιδικοί Σταθμοί κλπ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΙΝΤΙΚΕΣ!
Πρώτη φορά η λέξη ώρα για #ΑΛΛΑΓΗ που πλασάρεται σαν σύνθημα σας , και το έχουν καταλάβει όλοι , με την ανικανότητα σας , είναι μια αλλαγή προς την καταστροφή!
ΚΑΤΕΥΘΎΝΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ !
ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ !
Εμείς
- Προχωράμε... με σταθερότητα!
- Προχωράμε στο ΜΈΛΛΟΝ !
- Τέρμα οι πειραματισμοί από "ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΆΓΚΟΥΣ" !
Ιδού και η ανάρτηση σας!
 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.