Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Ψίθυρος πάνω από την Σιντική : Παίζουν τα ρέστα τους οι «ατζέντηδες»

 





Οι εκλογές στο Δήμο Σιντικής και την εποχή των κοινοτήτων και την περίοδο της Καποδιστριακής εποχής αλλά και σήμερα της Καλλικρατικής έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Αντιμετωπίζονται από όλους τους εμπλεκόμενους- πολιτευόμενους και ψηφοφόρους- ως μία χρυσή περίοδος, όπου η συναλλαγή κυριαρχεί και είναι πράξη αποδεκτή από όλους.

Στο πλαίσιο αυτό κορυφώνονται οι συζητήσεις, τα παζάρια αφού στο τέλος του μήνα κλείνουν τα ψηφοδέλτια.
Λέγεται ότι οι εκλογές αυτές θα είναι οι σκληρότερες όλων των εποχών, με δεδομένο ότι θα υπάρχει δεύτερη Κυριακή αφού κανείς εκ των υποψηφίων δημάρχων δεν θα συγκεντρώσει το ποσοστό του 42%.

Η σκληράδα του προεκλογικού αγώνα φαίνεται ακόμη πιο έντονα στη σημερινή διαδικτυακή εποχή.

Απίστευτοι διάλογοι εκδηλώνονται και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Στη Σιντική οι δημοτικές εκλογές έχει πολύ επαγγελματικά χαρακτηριστικά. Ότι γίνεται στη Σιντική, γίνεται εν τη παλάμη, δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενο με το αζημίωτο.

Μιλάμε για προχωρημένα πράγματα …

 

 https://sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.