Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 αγωνίζεται σήμερα η Ηλιάνα Τριανταφύλλου

 


 

Εξαιρετική ήταν η 18χρονη Σερραία αθλήτρια Ηλιάνα Τριανταφύλλου (γεν.2005), στον προκριματικό του άλματος επι κοντώ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 που διεξάγεται στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ. Η αθλήτρια του Σάββα Κεφαλίδη το πρωί της Τρίτης 8/8 πέρασε όλα τα άλματα καθαρά με τη πρώτη προσπάθεια της και με επίδοση στα 4,00μ πέρασε ως 1η στον τελικό του επι κοντω που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 17:20 !

 Η Ηλιανα Τριανταφύλλου πήγε στο Ισραηλ με φετινό ρεκόρ 4,24 (4η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη Κ20). Να θυμίσουμε ότι πέρυσι τον Αύγουστο στο ίδιο στάδιο είχε κερδίσει το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 με επίδοση 4,05μ

Οι άλλες δύο αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας που συμμετείχαν στο επι κοντώ δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό

Η 17χρονη Εβινα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (γεν.2006) με 3.90 κατέλαβε την 14η θέση και έχασε την πρόκριση στο τελικό για μια άκυρη προσπάθεια, ενώ άτυχη ήταν η 19χρονη Αμαλία ΦΛΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ (γεν.2004) όπου λόγο έντονων ενοχλήσεων στη μέση κατά την διάρκεια της προθέρμανσης απέσυρε τη συμμετοχή της από τον προκριματικό. Η Φλώρου είχε ατομικό φετινό ρεκόρ 4,18 (5η επίδοση στην Ευρώπη).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.