Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Π.Ε Σερρών : Βράβευση του συλλόγου εργαζομένων από το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου

 


 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (ΤΟΤ ΣΕΠΕΚΕΜ ΣΕΡΡΩΝ) συγχαίρει την Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για την
εκδήλωση βράβευσης Συλλόγων και Εθελοντών αιμοδοτών, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, στο χώρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών-Κινηματοθέατρο «Αστέρια» και ευχαριστεί για τη βράβευση του Συλλόγου στην παραπάνω εκδήλωση.
Η βράβευση του ΤΟΤ ΣΕΠΕΚΕΜ ΣΕΡΡΩΝ αποτελεί μια έμπρακτη επιβεβαίωση της κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου που διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εθελοντικές αιμοδοσίες για να ενισχύσει την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας, αλλά και για να συνεισφέρει στις διαρκείς ανάγκες για αίμα που έχει το Νοσοκομείο Σερρών.
Ευχαριστούμε επίσης την Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για την άριστη συνεργασία και δεσμευόμαστε για τη συνεχή στήριξη του Συλλόγου μας.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Παύλος Πουλιάκας
Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Νιζάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.