Σελίδες

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Δήμος Σερρών : Οι σύμμαχοι πάτησαν και πάλι τα κορδόνια τους

 


 

 Στις 2 Ιουνίου εκτάκτως συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Σερρών προκείμενου να αποπέμψει την πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ κ Παλάζη . Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση της δημοτικής αρχής .Σήμερα 14 του μήνα 11 μέρες μετά η κ Παλάζη παραμένει στην θέση της. Αφού ο δημοτικός σύμβουλος κ Τερζης έκανε προσφυγή στην αποκεντρωμένη ζητώντας την ακύρωση της σύγκλησης του δημοτικου συμβουλίου με την διαδικασία του κατεπειγόντως. Η αποκεντρωμένη ζήτησε διευκρινίσεις από τον δήμο .Οπότε θα σταλούν οι διευκρινήσεις θα και θα αποφασίσει η αποκεντρωμενη.Και να απορριψει την ένσταση του κ Τερζη και να δικαιωσει τον δήμο και να συνεδριάσει το ΔΣ της ΚΕΔΗΣ για να εκλέξει νέο πρόεδρο δεν θα χρειαστουν ακομη 10 μέρες ??? Πήγαμε 24 του μήνα .Δηλαδη θα έχουν περάσει 22 μέρες. Δηλαδη όσες είχε ζητήσει η κ Παλάζη .

Βέβαια αν η αποκεντρωμένη την σύγκληση του Δ.Σ .Τότε καλό Ιούλιο και βλέπουμε . Εν ολίγοις για μια ακομη φορά οι Σύμμαχοι πάτησαν τα κορδόνια τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.