Η διεκδίκηση του Θώκου (Κάθισμα αξιωματούχου, υψηλά αμειβόμενου συνήθως)
«Ο ντετερμινισμός ή αλλιώς αιτιοκρατία αποδέχεται την ύπαρξη της αιτιότητας» Αυτό σημαίνει ότι αν γνωρίζουμε όλες τις αρχικές συνθήκες σε ένα πρόβλημα, τότε μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα το αποτέλεσμα.
Ας δούμε πως αυτό εφαρμόζεται στην καθημερινότητά μας: Με όλες αυτές τις μεταγραφές από ένα συνδυασμό σε άλλο σίγουρα μπορούμε να γνωρίζουμε και το αποτέλεσμα που θα φέρουν.
Οπότε κυρία Βάνα Πλιάκου - Σφακιανάκη, τι το καινούργιο έχετε να μας παρουσιάσετε που θα σας κάνει να διαφέρετε από τον νυν κάτοχο του πολυπόθητου Θώκου;
Πως θα μας πείσετε ότι δεν θα συμβεί το ίδιο; και σας ρωτάει κάποιος που αρχικά σας πίστεψε (μεγαλύτερα τραπεζώματα μήπως; γιατί με τόσο χρόνο που έχετε διαθέσει σε δολοπλοκίες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι δεν έχετε προλάβει να διαμορφώσετε ούτε προτάσεις ούτε πρόγραμμα).
Συνεχίζετε διαρκώς να χρησιμοποιείτε τον όρο ομάδα για τον συνδυασμό σας αλλά αποκρύπτεται εντέχνως τον αυταρχικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που αποκαλείται ομάδα.
Αγνοείται επιδεικτικά ότι στις δημοκρατίες ομάδα σημαίνει συλλογικότητα, ελεύθερη έκφραση απόψεων, συμμετοχή στις αποφάσεις. Δυστυχώς έχετε αντικαταστήσει την έννοια του συντονιστή ή του ηγέτη με τη ματαιοδοξία που κρύβει το αρχηγιλίκι που με στόμφο διατυμπανίζετε.
Μέχρι στιγμής σε πολλά σημαντικά προβλήματα του δήμου μας όπως π.χ. η έδρα του ΕΚΑΒ Τερπνής δεν είδαμε καμία ουσιώδη θέση ή παρέμβαση. Στο θέμα των Θερμών επίσης τίποτα ουσιαστικό, το μόνο που είδαμε ήταν ο συνδυασμός σας να ψηφίζει τρεις διαφορετικές αποφάσεις (1,2,Χ ) ανάλογα με τα πολιτικά συμφέροντα που είχατε να εξυπηρετήσετε.
Πού να αναζητήσουμε τη διαφορά;
ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφή