Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Δήμος Σερρών : Ήττα της υποψήφιας Δημάρχου Αρ Παπαφωτίου στα Δικαστήρια – κατέπεσε η μήνυση της εναντίον δύο ΜΜΕ

 


 

Η συνταξιούχος δημοσιογράφος και υποψήφια Δήμαρχος Σερρών Αριάδνη Παπαφωτίου (νυν Επικεφαλής της «Δύναμης Σερραίων» στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών) είχε  μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση τον εκδότη της τοπικής Εφημερίδας «Ελεύθερο Βήμα» Θέμη Πεταλωτή και τον υπεύθυνο του site της ίδιας εφημερίδας Κωνσταντίνο Πεταλωτή, σχετικά με τα όσα έγραψαν τον Ιούνιο του 2020,  γύρω από τον τρόπο της «διαγραφής» της μοναδικής Δημοτικής Συμβούλου της παράταξης «Δύναμης Σερραίων»  Θένιας Χαραλαμπίδου, από την επικεφαλής της παραταξης.

Η οποία, τότε, ωθήθηκε σε ανεξαρτητοποίηση καταγγέλλοντας την κ.  Παπαφωτίου για «επιβολή προσωπικών αντιλήψεων».

Η Δίκη μετά, από μία αναβολή που είχε ζητήσει η κυρία Παπαφωτίου για λόγους υγείας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/6. Το Δικαστήριο είχε καλέσει ως μάρτυρα και την Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Σερρών κυρία Χαραλαμπίδου, η οποία και κατέθεσε για τα γεγονότα που είχαν συμβεί τότε και οδήγησε τους Δικαστές, στην αθώωση των δύο κατηγορουμένων, απαλλάσσοντας τους από τις κατηγορίες, που τους είχε προσάψει η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών.

 https://www.anexartitos.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.