Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Τάσος Χανλιογλου μέρος 9ο ...αλλά όχι τελευταίο

 


 

Κυριακή σήμερα και έχουμε το καθιερωμένο πλέον εβδομαδιαίο δελτίο τύπου του κ Τάσου Χανλιογλου .Ήδη φτάσαμε τα 9 και πιστεύουμε οτι  έχουμε και συνέχεια

 

 Διαβάστε

Στραβά κουτσά μάθαμε όλοι τι συνέβαινε στους κόλπους της ΚΕΔΗΣ.

Του κατά τα άλλα κοινωφελούς οργανισμού. Η σκυτάλη περνάει στα χέρια της ανύπαρκτης μέχρι τώρα αντιπολιτεύσεως. Απαιτούμε να ενημερωθεί λεπτομερώς από τον ελεγκτικό φορέα που έφερε πράματα και θάματα στο φως και να μας ενημερώσει περί του πορίσματος. Πέραν του ότι, κυρίες και κύριοι, είστε θεσμικά  η αντιπολίτευση δεν παύετε  στην συνείδηση μας να  είστε και εξελεγκτική επιτροπή. Δεν είμαστε αντίθετοι με την προσφορά ενός φορέως του οποίου  σκοπός είναι να  συμπαραστέκεται στους αδύναμους και ενίοτε ακόμη και να τους ψυχαγωγεί (εκ του ψυχή- άγω).

Δυστυχώς όμως μετατρέπεται με τον καιρό σε όργανο εξυπηρετήσεως αναγκών προς δημιουργία εντυπώσεων. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ξοδεμένα κατά το δοκούν. Αρκούδες αντί  ελληνικό καραβάκι, απροσδιόριστου κόστους λάμπες, ηλεκτρολογικά άχρηστα, πάρκα ενεργοβόρα και τσιριμπίμ τσιριμπόμ διασκέδαση εκ του διασκεδάνυμι, δηλαδή 

γίνομαι λιώμα. Χωρίς βέβαια να λείπουν και οι πολλάκις ατάλαντες  γυμνοφορούσες  τάχαμου τραγουδίστριες και διάφορα τραποειδή να μας προσβάλλουν στα μούτρα και από κάτω εμείς οι υπήκοοι με υψωμένα τα χέρια  να φωνάζουμε ωσαννά.  Εικόνα απόλυτα σουρεαλιστική.  Βάλτε τάξη κυρίες και κύριοι ή κλείστε την ΚΕΔΗΣ. Ο πολιτισμός δεν παράγεται δια του ξοδέματος αλλά δια του κοινού τρόπου ζωής. Ίδιες απορίες βέβαια εκφράζουμε και για άλλους φορείς όπως έχουμε ξαναπεί. Οφείλει η αντιπολίτευση να ψάξει και να μάθουμε αλήθειες.              

Σημ: Και αν επιτέλους περισσέψουν κάποια ευρώ δεν μας υποχρεώνει κανείς να τα μετατρέπουμε σε γούστα. Το γνωστό...*θα φύγουν πίσω τα ευρώ* είναι απαράδεκτο να λέγεται. Θα επιστρέψουν στον γενικό κουμπάρα. Ο ιδρώτας μας είναι.

Τάσος Χανλίογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.