Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Χουβαρδάς Γιάννης : Ισχυρό ΚΚΕ, ισχυρή και 100%_Λαϊκή_Αντιπολίτευση

 


 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις του “κυρίου” Πνευματικού είναι προέκταση, ένα από τα "τελικά στάδια", της αντίληψης/πρακτικής που υποστηρίζει ότι η υγεία μπορεί και πρέπει να είναι εμπόρευμα, να λειτουργεί με κριτήριο το κέρδος.

 

...Το αποτρόπαιο και ο κυνισμός αυτών των ιδεών ταιριάζει γάντι με την προσπάθεια να παρουσιαστούν ως αντικειμενική κατάσταση, ως αναπόφευκτα, τα εγκλήματα που προκαλεί άμεσα ή έμμεσα η εμπορευματοποίηση της υγείας, και άρα να αθωωθούν, να αποενοχοποιηθούν οι πολιτικοί υπηρέτες αυτής της κατάστασης!

 

· Να γίνει αποδεκτό το έγκλημα που συντελέστηκε στο Νοσοκομείο Σερρών στη διάρκεια της πανδημίας με τις εκατόμβες και τα ρεκόρ νεκρών λόγω της απαξίωσης του και τις πριμοδότησης των ιδιωτικών δομών υγείας.

 

· Να συμφιλιωθεί η κοινωνία με εγκλήματα όπως στην Κω και τη Νέα Μάκρη ή όπως το οικονομικό ξεζούμισμα και εδώ στις Σέρρες των ανθρώπων που είναι κλινήρεις στα σπίτια τους και χρειάζονται να μετακινηθούν στις δομές "δημόσιας και δωρεάν" υγείας, λόγω της διάλυσης του ΕΚΑΒ σε όφελος των ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών "ασθενοφόρου" ή για τους έχοντες πολλά χρήματα, ασθενοφόρου.

 

...Την ίδια ώρα η καθαυτή αναπαραγωγή και κυριαρχία τέτοιων αντιλήψεων στην κοινωνία με την υποστήριξη των μηχανισμών, κρατικών και μη, της εξουσίας του κεφαλαίου, είναι ένα άλλο έγκλημα προς τους ΑμεΑ και του χρονίως πάσχοντες.

 

· .Γιατί επιχειρούν να μας βγάλουν τρελούς, γκρινιάρηδες, αχάριστους ή υποκινούμενους, όταν διαμαρτυρόμαστε προς την κάθε "φιλάνθρωπη" κυβέρνηση, η οποία "κάνει ότι μπορεί για το κοινωνικό όφελος".

 

· Γιατί επιδιώκουν να φορτώσουν στα ίδια τα θύματα της πολιτικής τους, σε εμάς τους ίδιους, την ευθύνη για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ζωή μας εξαιτίας αυτής της πολιτικής.

 

...Η μαυροψυχιά, ο ρατσισμός, η επίκληση του κοινωνικού Δαρβινισμού που εκπέμπει ο εικονιζόμενος, δεν είναι κάτι το καινούργιο για τους ΑμεΑ και τους χρονίως πάσχοντες, όσους βρισκόμαστε συχνά σε δομές υγείας. Όλα αυτά τα συναντούμε από τη πρώτη στιγμή που "μπλέξαμε" σε αυτή την κατάσταση.

 

·      Τα ξέρουμε από τις επιτροπές πιστοποίησης αναπηρίας που μας εξευτελίζουν για να μειώσουν τον αριθμό των ΑμεΑ και άρα τις δαπάνες για την αναπηρία, από την ύπαρξη θεραπειών που δε δίνονται σε ασθενείς γιατί είναι ακριβές, από την υπερκοστολόγηση των ειδών που είναι απαραίτητα για τη διαβίωση μας, ώστε ένα γάντι γυμναστικής (10-15 ευρώ κανονικά) να έχει την ίδια τιμή με μία τηλεόραση!

 

·      Τα ξέρουμε από την πανδημία και το τι ακολούθησε, όταν τα δημόσια νοσοκομεία έγιναν μίας νόσου -Covid-19, ή απαξιώθηκαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε όλοι μας να πρέπει να δοκιμάσουμε την τύχη μας στον ιδιωτικό τομέα αν έχουμε τα χρήματα, ή αλλιώς "από δω παν και άλλοι".

 

...Τώρα η κατάσταση έχει επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό που όλα τα παραπάνω παύουν να αφορούν μόνο εμάς, τους "συνήθης υπόπτους", αλλά επηρεάζουν τη ζωή της υπόλοιπης κοινωνίας, τουλάχιστον αυτής που τα χρήματα δεν "της τρέχουν από τα μπατζάκια"!

 

...Τώρα λοιπόν που φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο, για να μην καταλήξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ στην καρότσα κάποιου αγροτικού ...ας απομονώσουμε στους συλλόγους και στα σωματεία μας όσους π

προσκυνούν ή μας ωθούν να προσκυνήσουμε τους πολιτικούς υπηρέτες της εμπορευματοποίησης της υγείας σε κάθε βαθμίδα εξουσίας, στο όνομα μικρό-εξυπηρετήσεων ή με το φόβο να μην προκαλούμε την οργή τους. Ας ισχυροποιήσουμε τα σωματεία και τους συλλόγους μας σε αγωνιστική κατεύθυνση, να διεκδικήσουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη και μπορεί η επιστήμη, η τεχνολογία, η παραγωγή να προσφέρουν. ..Γιατί τελικά #Μόνο_Ο_λαός_μπορεί_να_σώσει_το_λαό

 

...Στις 25 Ιουνίου να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το ΚΚΕ. Δίνουμε μεγαλύτερη δύναμη σε αυτούς που δε σιώπησαν μπροστά στα εγκλήματα των προηγούμενων ετών στον τομέα της υγείας, που συγκρούστηκαν με "Θεούς και δαίμονες" για να μη συγκαλυφθούν.

 

…Αυτούς που στήριξαν 100% και πρωταγωνίστησαν στην αντίσταση απέναντι στην εμπορευματοποίηση της υγείας, αυτούς που συγκρούστηκαν για να είναι ρεαλιστικό αυτό που ορίζει ως αναγκαίο και εφικτό η εποχή και όχι το κέρδος του καπιταλιστή και η ματαιοδοξία και η μίζα του αστού πολιτευτή!

 

…Αυτούς που τον καιρό της πανδημίας δεν αποδέχτηκαν τα "θα λογαριαστούμε μετά", τις εκλύεις για "υπουργό υγείας κοινής αποδοχής", την αγορά υπηρεσιών από τους κλινικάρχες.

…Αυτούς που αύριο εγγυημένα και πιστοποιημένα θα είναι 100% αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ και όχι επί της ουσίας συμπολίτευση, διά της αποδοχής της εμπορευματοποίησης της υγείας και του πλαισίου της ΕΕ και του ΟΟΣΑ.

 

...Εδώ στις Σέρρες εκλέγουμε βουλευτή το σ. Μπάμπη Βελιώτη! Γιατί στις μάχες που έχουμε μπροστά μας θέλουμε δίπλα μας έναν αγωνιστή-κομουνιστή βουλευτή, ...Έναν υγειονομικό που θα συγκρούεται με την κυβερνητική πολιτική και αυτούς που δήθεν θα την ελέγχουν θεσμικά ...τρέχοντας από πανηγύρι σε πανηγύρι, από μνημόσυνο σε μνημόσυνο, από κοπή πίτας σε κοπή πίτας και από ενορία σε ενορία για να φωτογραφηθούν μαζί με τους βουλευτές της ΝΔ!

 

…Γιατί #Μόνοι_τους_και_όλοι_μας!

 

Χουβαρδάς Γιάννης

Υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στην Π.Ε. Σερρών

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.