Σελίδες

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΔΑΟΚ Σερρών : Ενημέρωση μελισσοκόμων για άσκηση της πυροσβεστικής

 


 

 

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σερρών ενημερώνει τους μελισσοκόμους, ότι από την Τρίτη 09 / 05 / 2023 έως και την  Δευτέρα 15 / 05 / 2023, είναι σε εξέλιξη άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών για την αντιμετώπιση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης, με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2023».

Για την ομαλή εξέλιξη της άσκησης αυτής, παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να μην μετακινήσουν τα μελισσοσμήνη τους στην περιοχή της Χρυσοπηγής Σερρών. Συγκεκριμένα να μην τοποθετήσουν κυψέλες στην Περιμετρική οδό της Χρυσοπηγής και κυρίως βόρεια του οικισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη   Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σερρών, στα τηλέφωνα 23213-55217 και 23213-55203 (γεωπόνος Ράμναλη Παρασκευή).

 

 

 

                                                                                      Ο  Προϊστάμενος της Διεύθυνσης

       Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής

                                                       

 

      

                                                                                                        Λεωνίδας Β. Βαρούδης

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.