Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ολισθηρά τα γήπεδα για τους αυτοδιοικητικους

 


 

 Ειμεθα σε φουλ προεκλογική περίοδο τόσο στις Εθνικές όσο και στις αυτοδιοικητικες . Και όπου μαζεύεται κόσμος οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοι δίνουν το παρόν . Ένας χώρος που συγκεντρώνει πολύ κόσμο είναι και τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ. Μου μεταφέρει  ο σμπίρος οτι σε πρόσφατο αγώνα παραλίγο να είχαμε διπλωματικό επεισόδιο . Καθώς ο άγαρμπος τρόπος που προσπάθησε αυτοδιοικητικος να αλιεύσει ψήφους .Προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων ακόμη και από συνυποψηφίους του με την ίδια παράταξη .Ειπώθηκαν πολλα λόγια εις την άπταιστη Γαλλικη .Η πυροσβεστική παρέμβαση του επικεφαλής  αποσόβησε τα χειρότερα αφού δόθηκαν εξηγήσεις και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν .

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.