Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Κώστας Καραμανλής: Η επιχειρηματικότητα στις Σέρρες πρέπει να ανθίσει ξανά

 


 

 

Στη στήριξη του σερραϊκού επιχειρείν κατά την τελευταία τετραετία από τον Κώστα Καραμανλή αναφέρεται βίντεο, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υποψηφίου βουλευτή Σερρών και πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών. 

Στο βίντεο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς, αναφέρθηκε στο έργο του κ. Καραμανλή υπέρ των σερραϊκών επιχειρήσεων. 

Ο κ. Μαλλιαράς υπογράμμισε ειδικά τη συμβολή του κ. Καραμανλή στην αύξηση της χρηματοδότησης για το έργο Ενεργειακής Αναβάθμισης του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», που ανέρχεται σε τρία εκατομμύρια ευρώ. Ο κ. Καραμανλής άλλωστε ήταν που είχε πετύχει μαζί με τον αείμνηστο Χρήστο Μέγκλα την παραχώρηση του χώρου.

Advertisement

“Θέλουμε τον Κώστα Καραμανλή δίπλα μας, πιστεύουμε ότι είναι εγγύηση για το νομό μας, εγγύηση για το επιχειρείν”, δήλωσε ο κ. Μαλλιαράς.

Στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο στο facebook ο κ. Καραμανλής από την πλευρά του αναφέρει ειδικότερα: 

“Η επιχειρηματικότητα στις Σέρρες πρέπει να ανθίσει ξανά. 

Στη βιομηχανία και τη βιοτεχνία, στην μεταποίηση και τον τουρισμό, σε όλο το φάσμα της εμπορικής δραστηριότητας, ο τόπος μας έχει τις προϋποθέσεις να πρωτοστατήσει σε αυτό που ονομάζουμε περιφερειακή ανάπτυξη.

Η συνεργασία μας με το Επιμελητήριο Σερρών υπήρξε στενή και εποικοδομητική, τόσο με τον αείμνηστο Χρήστο Μέγκλα, όσο και με το νέο Πρόεδρο, Αθανάσιο Μαλλιαρά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Μοιραστήκαμε μαζί τις αγωνίες του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και το όραμα να δημιουργήσουμε εδώ στις Σέρρες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μεγαλύτερη εξωστρέφεια και περισσότερες επενδύσεις. 

Η παραχώρηση του στρατοπέδου, η δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου, η εξασφάλιση των πόρων για την αναβάθμισή του και η διοργάνωση της Serexpo, είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. 

Αυτά ήταν μόνο η αρχή. 

Μαζί συνεχίζουμε για να φέρουμε τον Νομό Σερρών στη θέση που του αξίζει.”

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 https://www.thestival.gr

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.