Κυριακή 23 Απριλίου 2023

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Εντυπωσιακή η πρώτη του Παναγιώτη Καρίπογλου

 




Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση πολιτών στην πρώτη προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή Σερρών με το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Παναγιώτη Καρίπογλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΕΛΠΙΔΑ Resort.

Ο κ. Καρίπογλου (ο οποίος διανύει την Τρίτη του θητεία ως Πρόεδος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών) άνοιξε και την προεκλογική περίοδο στις Σέρρες, μια και η βουλή διαλύθηκε χθες Σάββατο 22-4-2023, ενώ θυροκολήθηκε στην βουλή το Προεδρικό Διάταγμα της προκήρυξης των εκλογών για την Κυριακή 21 Μαϊου 2023.

Το υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες προλόγισε ο δικηγόρος Αναστάσιος Πούλιος (Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας)

Στην ομιλία του ο κ.Καρίπογλου, αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ (ΕΣΥ, Διαύγεια, ΑΣΕΠ κ.α.) που έβαλαν την χώρα στην τροχιά ενός σύγχρονου κράτους. Μέμφθηκε τον τρόπο διακυβέρνησης τόσο τη ΝΔ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που ταλανίζουν το ν.Σερρών, τα οποία επιδεινώθηκαν, παρ’όλο που αυτός είναι το «κάστρο» της δεξιάς παράταξης.

Την ομιλία του τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην Δήμαρχοι Ζήσης Μητλιάγκας (Σερρών), Απόστολος Καρύδας (Σιδηροκάστρου), Χρήστος Σαμαράς (Ηράκλειας), η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών Αλκης Απιδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι στον δήμο Σερρών Γ.Δούκας, Δ.Μιχτσόγλου και Παντελής Χράπας, ο Πρόεδρος της ΝΕ Σερρών Γ.Τρέντσιος, πολλοί συνάδελφοί του δικηγόροι κ.α.

Ο Παναγιώτης Καρίπογλου στο μήνυμά του μετά το τέλος της εκδήλωσης αναφέρει:

Ευχαριστώ από καρδιάς όλο αυτόν τον κόσμο που έδωσε συγκλονιστικό παρών στη χθεσινή μου εκδήλωση!!

Νιώθω ευγνώμων!!

Ιδιαίτερα ευχαριστώ όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν να με ακούσουν.

Οφείλω να παλέψω γι’ αυτά!!

Τέλος θέλω να δώσω τα εύσημα στους συνεργάτες του πολιτικού μου γραφείου για την άψογη οργάνωση.

Προχωράμε με αισιοδοξία για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και την θεαματική άνοδο των ποσοστών μας στις Σέρρες!!

 

 

 https://www.anexartitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.