Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών : Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση πλαστικών καπακιών

 


 
 
 
 
 
Την προηγούμενη Τρίτη 25/4/2022 ο Σύλλογος μας ολοκλήρωσε μια προσπάθεια περίπου ενός(1) έτους και απέστειλε προς ανακύκλωση μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών (περίπου 1750 κιλά).Ο σκοπός είναι διτός , αφενός η ανακύκλωση αφετέρου η ανταλλαγή της αξίας αυτών με υποστηρικτικό υλικό που θα προσφέρει ο Σύλλογος με τη μορφή Δωρεάς σε ιδρύματα του νομού μας, στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες τους .
Να ευχαριστήσουμε θερμά
-Τον Κο Βαφειάδη Μιχάλη ,Πρόεδρο της Κοινότητας Σκουτάρεως Σερρώ,ν για την πολύτιμη βοήθεια στην ολοκλήρωση της προσπάθειας μας και την μεταφορά των καπακιών με το δικό του μέσο στην έδρα της εταιρείας ανακύκλωσης.
-Την αντιδήμαρχο κα Πάνου Σωτηρία που μεσολάβησε ώστε να βοηθήσει ο Δήμος Σερρών την προσπάθεια των μελών του ΔΣ για τη φόρτωση των καπακιών.
-Τα μέλη μας και όλους τους φορείς της πόλης και του Νομού (Θα τους αναφέρουμε αναλυτικά σε επόμενη δημοσίευση με την ολοκλήρωση της δράσης μας) που στηρίζουν με την μέχρι τώρα προσφορά τους σε καπάκια
Η προσπάθεια μας για συλλογή καπακιών συνεχίζεται. Περιμένουμε τη στήριξη και τις προσφορές όλων σας .Για μεγάλες ποσότητες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του Συλλόγου : 69406

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.