Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Πανσερραϊκός : Την άνοδο στην Α2 πανηγύρισε η ομάδα Handball

 




Ένα από τα πιο σημαντικά ομαδικά αγωνίσματα που έκανε γνωστή την πόλη μας πανελλαδικά και γαλούχησε σημαντικούς αθλητές στο παρελθόν, το Handball, επιστρέφει μέσω του ΜΓΣ Πανσερραϊκός… και γράφει ιστορία!

 

Τα “λιοντάρια” του Κώστα Αλεξιάδη κατέκτησαν πανάξια την άνοδό τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία και ζωντάνεψαν στις μνήμες των παλαιότερων, εποχές που όλη η Ελλάδα μιλούσε για το σερραϊκό Handball!


Ένα εξαιρετικά απαιτητικό σπορ που απαιτεί αθλητές υψηλών επιδόσεων και έμπειρους προπονητές. Με θεαματικό γρήγορο και “έξυπνο” παιχνίδι η ομάδα του Πανσερραϊκού κατέκτησε τον στόχο της και γιόρτασε την άνοδό της, το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Σερρών.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός τίμησε τον αρχηγό της ομάδας (Φουντουκίδη) και έναν παλαίμαχο αθλητή (Παπαδόπουλο) ο οποίος ενεργά στηρίζει την προσπάθεια του τμήματος.

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.