Σελίδες

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Κάθε χρονιά να ήταν προεκλογική

 

 
 
 
 
 
 
 
Φροντίδα παντού και αυξημένη ευαισθησία των αιρετών
Μας σχολιάζουν φίλοι αναγνώστες την ξεχωριστή προσπάθεια για φροντισμένη εμφάνιση της πόλης που επιδεικνύει φέτος η δημοτική αρχή. Νωρίς, νωρίς - από μήνα Μάρτιο - κουρεύονται τα χόρτα, σκουπίζονται οι δρόμοι και πολλές άλλες εργασίες ευπρεπισμού είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Την αντίστοιχη περίοδο πέρσι, μας υπενθύμισαν οι συνδημότες μας, ότι το πρώτο κούρεμα είχε γίνει το μήνα Μάιο και τα χόρτα, σε πολλά μέρη της πόλης των Σερρών, είχαν ξεπεράσει το μισό μέτρο.
Μεγάλο κίνητρο η μάχη του σταυρού για τους αιρετούς άρχοντες. Φωτιές βγάζουν από υπερβολική ενεργητικότητα την φετινή προεκλογική περίοδο.
Είναι απολαυστικό να παρακολουθεί κανείς την ψηφοθηρική αγωνία σε όλες τις ενέργειες των αιρετών, όλων των βαθμίδων. Φαίνεται ότι ο πιο αποδοτικός τρόπος, για να επιταχυνθούν οι ρυθμοί και να υπάρχει σεβασμός στον πολίτη, θα ήταν να είχαμε κάθε χρόνο εκλογές.
Δ.Ν
 
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.