Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνούπολη : Ιδιαίτερα μαθήματα υποκριτικης για αυτοδιοικητικους

 


 

 

 "Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει ΠΑΡΑΜΥΘΙ ν’ αρχινίσει..."

 Στην Μυθική και παραμυθένια Λιμνούπολη έχουν εκλογές και τα πνεύματα είναι ιδιαίτερα οξυμένα μεταξύ των αντιπάλων αυτοδιοικητικών .Βέβαια οι κόντρες δεν είναι όλες αληθινές καθώς υπάρχουν και αυτές που γίνονται για να γίνονται. Μάλιστα προκείμενου να γίνονται πιστευτές κάποιοι έχουν προσφύγει στην βοήθεια ειδικών της υποκριτικής τέχνης .Έτσι πριν να βγει στον αέρα μια κόντρα οι εμπλεκόμενοι μακριά από τα φώτα συναντώνται και προβάρουν το τι θα πουν τι θα απαντήσουν και μέχρι που θα τεντώσουν το σχοινί .

 Βέβαια αυτά γίνονται στα παραμύθια γιατι στην δική μας πραγματική πραγματικότητα. Οι κόντρες είναι αληθινές και ότι λένε οι εμπλεκόμενοι σε αυτές το εννοούν πέρα ως πέρα

  Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική  και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.