Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨΄Βγήκαν τα μαχαίρια ¨¨ στον Σύριζα

 

 
 
 
 
 
 Καθυστερει η ανακοίνωση των υπολοίπων 4 ονομάτων που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο των εθνικων εκλογών της Συριζαιικης πολυκατοικίας και ο πρώην γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Κώστας Μπουκικας εξαπολύει τα βέλη του στον τωρινό γραμματέα και τα μελη της Ν.Ε
Η ανάρτηση του κ Μπουκικα  
 
Μετά τα τόσα τοπικά δημοσιεύματα που σχολίασαν το ψηφοδέλτιο της "νίκης" και της προοδευτικής κυβέρνησης που θα αντικαταστήσει μετά τις εκλογές την κυβέρνηση των "αρίστων" του κ. Μητσοτάκη, ένα και μοναδικό συμπέρασμα μπορεί να βγεί αβίαστα: Ο κ. Καρτερός (συντονιστής της Ν.Ε) και οι πλειοψηφία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μάλλον αποφάσισαν και επιδιώκουν, να επαναφέρουν τα εκλογικά ποσοστά του κόμματος, στα μονοψήφια νούμερα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.
Η πιθανή απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, τακτική τους είναι, κάνοντας πίσω, να πάρουν φόρα για να φύγουν με ορμή μπροστά. (Αυτό το κόλπο όμως δεν έχει πάντα αποτελέσματα).
Καλό το κατενάτσιο στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου (τρομάρα μας!!!), αλλά ως εδώ η πλάκα.
Κάποιοι (οι τρεις που ανακοινώθηκαν), κάνουν σουλατσα, και χτυπάνε πλάτες και κάποιοι που θαααα ανακοινωθούν μετά από 40-45 ημέρες, θα πρέπει να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.
Έτσι όμως δουλειά δεν γίνεται.
Θέλεις δυνάμεις σε αυτή τη μάχη και με ξαναζεσταμενο φαγητό και σκελετούς από την ντουλάπα, το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.
Γερό στομάχι λοιπόν και καλή τύχη.

 

2 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΟΥΚΙΚΑΣ Ο ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΣΕΒΑΣΛΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανύπαρκτη η νομαρχίακη στην προ Στεργίου εποχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.